Samsun Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş ve Gülsüm Akbaş'ın oğulları Yunus ile Semire-Ahmet Aldıç'ın kızları Duygu, yoğun katılımın olduğu bir nikah töreni ile bir ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi.

Pamira Palace Vip Kır Bahçesi’nde düzenlenen törende genç çiftin nikah şahitliklerini Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Ticaret Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Aykul, Yol-İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Canik Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fevzi Apaydın, eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yaptı.

Samsun'da kıskançlık krizi pahalıya patladı! Taksici tutuklandı
Samsun'da kıskançlık krizi pahalıya patladı! Taksici tutuklandı
İçeriği Görüntüle

NİKAH CÜZDANINI BAŞSAVCI KILIÇ TAKDİM ETTİ

Atılan imzaların ardından Başsavcı Kılıç, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek nikah cüzdanlarını takdim etti.

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Duygu-Yunus çifti törene katılanlarla yakından ilgilendi. Genç çift davetlilere, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

MUTLULUĞA ORTAK OLDULAR

Nikah törenine ayrıca Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun SGK İl Müdürü Ünal Kaya, Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Halil İnci, Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, XI. Bölge Samsun Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Ali Mutlu, Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Samsun Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Gürtan, Mali Müşavirler Odası Başkanı Osman Arslan, Arıcılar Birliği Başkanı Rasim Kaplan, Samsun Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Samsun Servisçiler Odası Başkanı Hüseyin Binay, Samsun Lokantacılar Odası Başkanı İsmail Balcı, Samsun Hurdacılar Odası Başkanı Bahadır Şener, Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Anahtarcılar Odası Başkanı İsmail Mutlu, 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Şimşek, Kavak Esnaf Odası Başkanı ve Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Rıza Kısa, 19 Mayıs Şoförler Odası Başkanı İlfet Gören, Alaçam Şoförler Odası Başkanı Kurtbey Bozkurt, Ladik Şoförler Odası Başkanı Süleyman Mısırlı, 19 Mayıs Ballıca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Tuncay Karaosman, Vezirköprü Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şakir Demirkan, muhtarlar, iş insanları ile Akbaş ve Aldıç ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.