8 saat önce Samsun

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

10 saat önce Samsun

CHP İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Cansu Konaş, ortak akılla ve katılımcı yönetim anlayışıyla hayata geçirilecek projelerle gençlerin, sosyal ve kültürel alanların yanı sıra siyasette de daha fazla yer almasını sağlamayı hedeflediklerini belirtti

10 saat önce Samsunspor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, stadyum etrafında yapılan çevre çalışmalarında Samsunspor 'a da yer verilmesi sebebiyle taraftarlar tarafından takdir topladı. Doğan, stadyum etrafında yürütülen çalışmaların devam edeceğini belirtti.

12 saat önce Sokak Röportajları

Samsun Canlı Haber arşiv! Samsun Canlı Haber vatandaşlara "Gezilebilecek üç yer ve yenilebilecek 3 yiyecek" sayar mısınız diye sordu. İşte cevaplar

13 saat önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesinde, hakkında 32 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

13 saat önce Samsun

Canik Belediyesi'nin sponsorluğunda, Türkiye Yamaç Paraşütü Federasyonu tarafından düzenlenen "Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması" Samsun'da start aldı.

14 saat önce Samsun

Samsun'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu uygulamasında 17 kişi yakalandı.

14 saat önce Samsun

Göğüs Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Şevket Özkaya, "İçtiğiniz sigara 2 ölümcül hastalığın yüzde 90 sebebidir. Biri KOAH, diğeri akciğer kanseridir. Sigara içerseniz, kesecik duvarlarınızdaki elastik doku harap olur ve esneme yeteneğini kaybederek tıpkı bu naylon poşet gibi olur. 20 yıldan sigara kullanıyorsunuz bu iki hastalık ile her an yüzleşebilirsiniz" dedi.

14 saat önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde uyuşturucu kullanmak suçundan hakkında hapis cezası bulunan bir kişinin evinde yapılan aramada yine uyuşturucu ele geçirildi.

16 saat önce Samsun

Samsun'un Tekkeköy ilçesin Şabanoğlu Mahallesi düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 32 otomobil motoru ele geçirildi.