https://youtu.be/9BFtlIm7t94

Samsun'da açılan UBS Ahşap, vatandaşları hem kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle buluşturuyor, hem de geri dönüşüme destek vererek, ürünlerini doğal malzemelerle üretiyor

Samsun'un Salıpazarı İlçesi'nden sonra Atakum İlçesi’ne açılan UBS Ahşap, plastik malzemeler yerine, doğanın bir parçası olan ahşap ürünleri, halkın beğenisine sunuyor.

PLASTİKTEN UZAK
UBS Ahşap İşletmecisi Uğur Bozkurt, amaçlarının, özellikle çocukları plastikten uzak tutup, doğayla bütünleştirmeye çalışıp, aynı zamanda da dekoratif ürünleri vatandaşa daha uygun fiyata ulaştırmak olduğunu söyledi.

AHŞAP TERCİH EDİN
Çocukların ve ailelerinin sağlığı açısından plastik ürünler yerine ahşap ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini belirten Bozkurt, "Vatandaşları kaliteli ve uygun fiyatları ürünlerle buluşturarak geri dönüşüme de destek veriyoruz. Ürünlerimizi ince işçilikle ve kaliteli bir şekilde üretiyoruz. Kendi üretimimiz olduğu için fiyatlar oldukça uygun tutuyoruz. Fabrikadan halka sunuyoruz" dedi.

DOĞAYLA BİR BÜTÜN
Çocukları plasikten uzak tutmak ve doğayla bütünleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Bozkurt, "Atakum’da böyle bir işletmeye ihtiyaç vardı. UBS Ahşap olarak 2019 yılında, ahşap oyuncak ve zeka oyunlarıyla bu işe başladık. Bizim hedeflerimizin başında, çocukların plastik oyuncakların kanserojen etkisinden uzak tutmak geliyor. Ahşap oyuncağı sevdirmek ve doğayla bir bütün olmalarını istiyoruz. Böylece Salıpazarı’nda bulunan fabrikamızın diğer şubesini de Atakum'a açtık. Atakum’un böyle bir yere ihtiyacı vardı" diye konuştu.

TARİH KOKUYOR
Yaptıkları üretimde, kullanılan eski ahşapları yeniden yapılandırarak ürettiklerini kaydeden Bozkurt, "Bizler aynı zamanda ağaçları, ahşapları geri dönüşüme kazandırıyoruz. Ağacı kesip masa yapalım demiyoruz. USB Ahşap olarak burada eski yıkılmış tahtaları onarıp, yeniden üretiyoruz. Yani yapmış olduğumuz her ürün, tarih kokuyor diyebiliriz. Son zamanlarda ahşaba olan ilginin yoğun olması da yaptığımız işi destekler nitelikle" dedi.

‘FABRİKADAN DİREKT HALKA’
Yapmış oldukları üretimleri fabrikadan halka sunarak, vatandaşın daha uygun fiyatlarla evlerine ahşap girmesini ve bu doğrultuda da geniş bir hedef kitlesine sahip olduklarını belirten Bozkurt, "Masa ve sandalye bir evin temel ihtiyacıdır. Bunun yanında yapmış olduğumuz dekoratif ürünlerle de, hedef kitlemiz çok geniş alanı kapsamaktadır. Ürünlerimizi ince işçilikle ve kaliteli bir şekilde üretiyoruz. Ürünlerimizi, vatandaşımız tercihine göre uzun yıllar kullanabilirler. Kendi üretimimiz olduğu içinse fiyatları oldukça uygun tutuyoruz. Yani, fabrikadan direkt halka sunuyoruz" şeklinde konuştu.