SAMSUN’DA 3. ULUSLARARASI KURTULUŞ YOLU BİSİKLET TURU
Samsun, 27–30 Ağustos 2025 tarihleri arasında 3. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’na ev sahipliği yapacak. Bu yıl 26 ülkeden 170 sporcunun katılacağı organizasyon kapsamında, çocuklar için de özel bir yarış düzenlenecek.
MİNİKLER İÇİN ÖZEL YARIŞ
“Atıksız Bir Dünya İçin Haydi Yarışa” sloganıyla gerçekleştirilecek İstiklal Madalyası Çocuk Bisiklet Turu’nda minikler, Sevgi Gölü önünden başlayarak yaklaşık 1 kilometre pedal çevirecek ve Tütün İskelesi’nde finiş yapacak.
KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Çocuklar yarış öncesinde, Cumhuriyet Meydanı’na kurulan stantta hem eğlenceli aktivitelerle vakit geçirdi hem de kayıtlarını yaptırdı. Yetkililer, yarışa katılmak isteyen çocukların ön kayıtlarını kurtulusyolubisikletturu.com üzerinden veya Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stanttan gerçekleştirebileceğini belirtti.
BİSİKLET VE SÜRPRİZ ÖDÜLLER
Organizasyonda 55 çocuğa bisiklet hediye edilecek, tüm katılımcılara ise sürpriz ödüller dağıtılacak.
HEDEF ÇOCUKLARI SPORA TEŞVİK ETMEK
Organizasyon yetkilileri, etkinliğin çocukları spora teşvik etmenin yanı sıra eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim sunmasını hedeflediklerini söyledi.