Samsunspor, yarın akşam saat 23.00’te UEFA Konferans Ligi 6. maçında deplasmanda Alman takımı Mainz ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Samsunlu vatandaşlar, Samsun Canlı Haber mikrofonları aracılığıyla takıma başarı diledi.
"ZOR OLACAK"
Ufuk CİR: Takımda ister istemez bir performans düşüklüğü var. İlk başlarda takım gayet güzel gidiyordu. Ama son zamanlarda yorgunluk belirtileri olmaya başladı. Zor olacak ama en azından bir puanla döneceğiz ve grubu ilk 8'de tamamlayacağız. Gönlümüz 3 puandan yana ama 1 puan da olursa bizim için fena olmaz. Kadro derinliğimiz çok fazla yok. O sebepten dolayı da en azından bir puan bizim için yeterli olur ama 3 puan olursa çok iyi olur.
"KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"
İsa ÜNSAL: Karşılaşmanın ne olacağını çok kestiremiyorum. Ama Samsunspor’un karşılaşmayı kazanacağını düşünüyorum.
GALİBİYETE İNANIYOR
Alper ŞİMŞEKALP: Mainz karşılaşmasını kazanacağımızı düşünüyorum. Almamız da lazım. Şu anda 10 puanımız bulunmakta. İlk 8'e girmek için kazanmamız gereken bir karşılaşma. Kazanacağımıza da eminim.
"EN KÖTÜ BERABERLİK"
Volkan ATICI: Zor bir maç olacağını düşünüyorum. En kötü berabere kalırız diye düşünüyorum. Ancak Kırmızı-Beyazlıların yenileceğini düşünmüyorum.
"GÜZEL OYUN OLSUN"
Tuncay ÇAMYAR: Samsunspor’un kazanmasını ve şehre galibiyet getirmesini isterim. Orduluyum. Samsun’un galip gelmesini isterim. Takıma başarılar diliyorum. Umarım güzel bir oyun sergilerler.




