Türkiye, bugün Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanıyor. Ülkenin her ilinde olduğu gibi Samsun'da da vatandaşlar oylarını kullanabilmek için günün erken saatlerinde ikametgahlarına göre belirlenen okullarda oy kullanmaya gidiyor. İşte, 14 Mayıs günü en çok araştırılan Samsun'da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim sonuçlarında canlı son durum...

SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI 2023

Samsun Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da olacak. YSK'nın yayın yasağı kararının kalkmasının ardından ilçe ilçe, canlı olarak 2023 Samsun Seçim Sonuçlarını takip edebilirsiniz. Habertürk Samsun Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz. 

SAMSUN'DA KİM, HANGİ PARTİ ÖNDE?

YSK'nın kararlarına göre saat 18.00'a kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 21.00'den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek.

YSK'nın yayın yasağı kararının kalkması ile beraber Samsun Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve il genelinde partilerin oy oranları netlik kazanacak.

İLÇE İLÇE CUMHURBAŞKANI SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İLÇE İLÇE MİLLETVEKİLİ SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Seçimlerde oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erecek. YSK'nın kararlarına göre saat 18.00'a kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin Haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 21.00'den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek. Samsun Seçim Sonuçları da 14 Mayıs Pazar günü YSK’nın belirlediği kurala göre saat 21.00 civarı açıklanacak.

14 MAYIS 2023 SAMSUN MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

14 MAYIS 2023 SAMSUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.