UEFA Konferans Ligi’nde bu akşam oynanacak Samsunspor–AEK mücadelesi öncesi, Yunan ekibinin taraftarları Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak maç saati için bekleyişe geçti.
AEK TARAFTARLARI MEYDANDA TOPLANDI
UEFA Konferans Ligi 5. hafta karşılaşması öncesi Samsun’a gelen AEK Athens taraftarları, gruplar halinde Cumhuriyet Meydanı’na gelerek maça doğru hareket öncesi bir araya geldi. Güvenlik güçleri, meydanda yoğun önlem aldı.
MAÇ 20.45’TE BAŞLAYACAK
Samsunspor, Avrupa’daki çıkışını sürdürmek için bu akşam kendi sahasında mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, 20.45’te başlayacak kritik mücadelede taraftar desteğini arkasına almayı amaçlıyor.
TARAFTARLAR KONTROLLÜ ŞEKİLDE STADA YÖNLENDİRİLDİ
AEK taraftarları güvenlik eşliğinde Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’na taşınırken; olası bir taşkınlığın önüne geçmek amacıyla Samsunspor taraftarı Anıt Park yönüne yönlendirildi. AEK otobüslerinin bölgeden ayrılmasının ardından, Samsunspor taraftarının da kontrollü şekilde alandan çıkmasına emniyet tarafından izin verildi.





