SAMUNSPOR TARAFTARLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Panathinaikos ile Atina’da karşılaşan Samsunspor’un taraftarları, karşılaşmanın ardından tribünlerdeki çöpleri toplayarak stattan ayrıldı.

"SİZLERLE GURUR DUYDUK"

Kırmızı-beyazlı taraftarların bu örnek davranışı sosyal medyada büyük beğeni toplarken, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Başkan Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İşte Samsunsporlu olmaktan bir kere daha gurur duymamın sebebi. Sizlerle gurur duyduk. Dünyaya Samsunspor Kulübü ve Taraftarı olarak hep iyi örnek olmaya devam edeceğiz. Teşekkürler Büyük Samsunspor Taraftarı. Çok büyük bir düşünce örneği verdiniz tüm dünyaya komşu ülkeden. İyi ki varsınız...”

Samsunspor 27 yıl sonra Avrupa'da!
Samsunspor 27 yıl sonra Avrupa'da!
İçeriği Görüntüle

ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Samsunspor taraftarlarının bu örnek davranışı adlarından söz ettirdi.

"TÜRKLER STADYUMU TEMİZ BIRAKTI"

Öte yandan Yunan basını da Samsunspor taraftarlarının davranışına dikkat çekti. Haberlerde, “Hayal kırıklığına rağmen Türkler stadyumu temiz bıraktı” ifadeleri kullanıldı.