Kanser hastalarına müjde! Samsun'da Prof. Dr. Şevket Özkaya açıkladı Kanser hastalarına müjde! Samsun'da Prof. Dr. Şevket Özkaya açıkladı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Samsun merkezli olarak İstanbul, Balıkesir, Düzce, Sakarya, Mardin, Ordu ve İzmir’de eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte alkol üretimi ve kaçakçılığına yönelik yürüttükleri kapsamlı çalışmalar sonucunda önemli bir operasyona imza attı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir adrese düzenlenen baskında, Samsun’a yüklü miktarda etil alkol gönderildiği belirlenen bir imalathanede sahte içki üretimi yapıldığı tespit edildi. İş yerinde yapılan aramalarda; 4 ton 250 litre etil/metil alkol, 500 adet 5 litrelik boş bidon, 200 adet bidon kapağı, 2 adet elektrikli sıvı transfer pompası, 1 adet 12 gözlü bidon dolum makinesi, 6 adet metal damıtma kazanı ve bağlantılı hortumlar ele geçirildi.

Operasyonun şu ana kadar olan bölümünde toplam 12 ton 178 litre etil alkol ve çok sayıda ekipman ele geçirilirken, malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 7 milyon 500 bin TL olduğu belirlendi.

Emniyet yetkilileri, kaçak ve sahte içki üretimiyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Editör: Yunus Emre Purç