https://youtu.be/QjFLMQWkzrk

OKULLAR AÇILSIN
TAMER IŞIL:Okulların açılmaması gerekiyor. Covid-19 nedeninden dolayı sağlık açısından doğru olacağını düşünmüyorum.Çocuklar da taşıyıcı olduğu için büyük bir risk taşıyabilir.

TEDBİRLER YETERLİ Mİ
MUHAMMET TOPALOĞLU:Okulların açılması konusunda düzenlemeler ve tedbirler olabildiğice dikatli yapıldıysa açılması yönündeyim fakat tedbirler yetersiz kalırsa açılmaması daha iyi olur. Çocukların geri de kalmasıda iyi olmuyor mesafe ve maskeyle okullar açılabilir.

COVİD-19 NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLSİN
DENİZ TOPAL:Okulların açılması yönünde değilim. Covid-19 bitmiş değil hatta daha da artmaya başladı ve devam ediyor. Küçük yaşlardaki çocuklar taşıyıcı olduğundan dolayı onlara bakan aile büyükleri de tehlike altında olacak. İmkanlar doğrultusunda 1 sene boyunca eğitimin düzenli bir sistem işleyerek kapatılması yönündeyim.

OKULLAR AÇILSIN EĞİTİME DEVAM
SEMİHA ÜÇÜNCÜ:Okulların açılması yönündeyim. Çocuklar çok fazla ders açısından geride kaldılar ve evde bunaldılar.Eylülde tekrar okullar açılmalı.Maskeli ve mesafeli bir şekilde eğitime devam edilebilir.

SAĞLIKLI DEĞİL
ÖMER ERKAN:Okulların açılmasını sağlıklı görmüyorum. Kasım ayında 2. bir dalga gelme olasılığı var ve riske gerek olmadığını düşünüyorum. Çocuklar ders olarak çok fazla geride kaldılar fakat online ders olarak devam ettiler. Gençler için sosyal alanlarda farklılıklar yapılabilir ilgi çekilebilir ama okulların açılması iyi olmaz.

TEDBİRLER YETERLİ OLMAYABİLİR
HAMZA GÜRBÜZ:Bulunduğumuz durumda okulların açılmasını doğru bulmuyorum sağlık açısından açılmamalı. Yapılan tedbirlerin yetersiz olacağını düşünüyorum biz yetişkin insanlar bile gerekli önlemleri almıyorken çocuklar bunu çok ciddiye almayabilir.

ONLİNE SİSTEM YETERLİ DEĞİL
MEHMET YUŞA ÇELİK:Okulların açılması lazım önline sistemdeki eğitimin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Uzaktan eğitimle sistem doğru bir şekilde ilerlemiyor tedbirler bir şekilde ayarlanarak okullar açılabilir.