ÇARŞAMBA Haberleri

ÇARŞAMBA haberleri ve güncel ÇARŞAMBA gelişmeleri, ÇARŞAMBA ile ilgili tüm video, ÇARŞAMBA fotoğrafları ve ÇARŞAMBA haberleri Samsun Haber, Son Dakika Samsun Haberleri | Samsunspor Haberleri sitemizde


Samsun

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam eden Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, "Çarşambalılar yanlışa sandıkta cevap verecek" dedi.

Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesi Beylerce mevkiinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Samsun

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, seçim kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.

Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesi Kirazlıkçay Mahallesi Barajyolu Caddesi'nde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Samsun

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Av. Hüseyin Dündar, seçim çalışması kapsamında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgi ve coşku ile karşılanmaya...

Samsun

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirterek, halkın desteğine teşekkür etti.

Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Samsun

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından düzenlenen Parti Meclisi toplantısında Terme ve Çarşamba belediye başkan adayları belli oldu

Samsun

Samsun Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023 yılında yaptığı ciro ile Samsun'da liseler arasında tarihi bir rekor kırdı. Lise...

Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Samsun

Samsun'un Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde bıçakla bir kişiyi yaralayan şüpheli, emniyet ekiplerince yakalandı.

Samsun

Samsun’un Çarşamba ilçesinde aralarında husumet bulunan bir kişiyi vurduktan sonra kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.