https://www.youtube.com/watch?v=1B8H8e1ZMiY

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Toybelen'de kurulacak yeni sanayi sitesinin çok amaçlı olacağını söyledi

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, 5 Ekim'de de ihalesi yapılacak olan Toybelen Sanayi Sitesi ile ilgili, "Bin 525 dükkan 85 tane ticari birim , giriş çıkışlarında güvenliğin olduğu çok fonksiyonlu bir alanı inşallah Samsun'a kazandıracağız" dedi.

BU YIL SONU BAŞLAR
Çalışmaların yıl sonu başlayacağını belirten Başkan Aydın, " Kooparatif kurduk. Kendimiz yapacaktık olmadı. TOKİ başvuruları yapıldı. Olumlu sonuçlar aldık. TOKİ istimlak kararı çıkartıldı. 5 Ekim'de de ihalesi yapılıp tahminim bu yıl sonu kadar sözleşmeler imzalanır yıl sonuna kadarda inşaatına başlanacaktır" diye konuştu.

YAŞAM ALANI OLACAK

Yeni sitenin bilindiğin dışında olacağını kaydeden Başkan Aydın, "Yeni sanayi sitesinin projesinden bahseden Aydın, şunları söyledi: "Yeni sitede bin 525 dükkan 85 ticari alan olacak. İlerleyen zamanlarda hem fiziki yapıları değiştirilerek teşvik ve desteklerle yenilenebilir enerjiyi de tanımlayarak gelişmeye yönelik bir sanayi sitesi olacak. Güvenlik anlamında bütün giriş çıkışlar kontrol altında olup tek kapıdan içeriye giriş olacak. Plaka okuma sistemleri olacak. Yani güzel bir dizayn olacak. Sitenin içerisinde bankası, lokantası, PTT'si gibi güzel dizayn edilmiş herkesin rahat bir şekilde vakit geçirebileceği bir yaşam alanı da olacak."

Esra VURAL - Emre ÖNCEL