1 hafta önce Samsun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kanal S mikrofonlarına “İş-Pozitif Kadın İstihdamı Projesi Tanıtım Toplantısı”na ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, "Samsun'da kadın iş gücünün, kadın istihdamının artırılması noktasında da önemli bir başlangıca ev sahipliği yapıyoruz."

1 hafta önce Samsun

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan "Samsun'un üretken ve çalışkan kadınları bu salondaydı. inşallah bu projemizle birlikle kadın istihdamını daha da artıracağız."dedi.

1 hafta önce Sokak Röportajları

Kanal S ekipleri, vatandaşlara 'Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'dan öncelikli beklentileriniz nedir?" sorusunu yöneltti. İşte yanıtlar

1 hafta önce Samsun

Samsun'un Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi'nde inşaattan yük taşımada kullanılan elektrikli vinç çaldıkları iddia edilen 2 kişi polis tarafından yakalandı

1 hafta önce Samsun

Samsun’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart ayı sonu itibarıyla 463 bin 844 oldu

1 hafta önce Samsun

Samsun'da narkotik polisi tarafından özel harekat polislerinin de desteği ile düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi

1 hafta önce Samsun

İstilacı bir tür olan ve özellikle Karadeniz Bölgesi'nde fındık başta olmak üzere yüzlerce bitki türüne büyük zarar veren “kahverengi kokarca” ile mücadelede Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde üretilen ‘samuray arısı’ kullanılacak. Üretilen 150 bin arı ilerleyen günlerde 30 ilde doğaya salınacak.

1 hafta önce Samsun

Kanal S ekipleri, vatandaşlara 'Samsun olası bir depreme hazır mı?" sorusunu yöneltti. İşte yanıtlar

1 hafta önce Samsunspor

Yılport Samsunspor'un deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı biletleri satışa çıktı. Ancak, Beşiktaş maçında ceza alan yaklaşık 700 Samsunspor taraftarının bu maçta tribünde olamayacak.

1 hafta önce Samsunspor

Yılport Samsunspor yarın (27 Nisan Cumartesi) deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı için yola çıktı. Takımın hedefi rakibini yenip, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmak.