3 hafta önce Samsunspor

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, son 3 haftada oynadıkları maçlarda verilen hakem kararlarının can yakıcı olduğunu belirtti.

3 hafta önce Sokak Röportajları

Kanal S ekipleri, vatandaşlara 'Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'dan öncelikli beklentileriniz nedir?" sorusunu yöneltti. İşte yanıtlar

3 hafta önce Samsun

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Türkiye'nin her yerinden beni arayan, bu başarı hikâyesini merak eden ve nasıl başarıldığını merak eden dostlar var. Bizim bundan sonraki mücadelemiz ve gayretimiz, bu başarıyı Çarşamba'da örnek ve modern bir belediyecilik çalışmaları ile taçlandırmak" dedi.

3 hafta önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında kamyonun çarptığı yaya yaralandı

3 hafta önce Samsun

Samsun'un İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sağlık çalışanı iki kadın, evlerine çağırdıkları şahsı 'darp ve gasp' ettikleri gerekçesiyle tutuklandı.

3 hafta önce Samsun

Samsun'un Havza ilçesi Ortaklar Mahallesi'nde çıkan yangında 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu.

3 hafta önce Samsun

Samsun’un Bafra ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında otomobillerden biri alevlere teslim oldu. Kazada 2 kişi yaralandı.

3 hafta önce Samsun

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan 26 Nisan Cuma günü Samsun'da

3 hafta önce Samsun

Günaydın Samsun her gün saat 10.00'da Kanal S ekranlarında!

3 hafta önce Programlar

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır'ın konuk olduğu Emine İpekdal'ın moderatörlüğünde #İnançDünyası programı her Perşembe 20.15'te Kanal S'de.