1 hafta önce Samsun

Samsun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Türk Deniz Kuvvetlerinin TCG-Yıldırım Fırkateyni ve Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi TCSG-Dost ziyarete açıldı.

1 hafta önce Samsun

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu üç çocuğa bıraktı. İlkokul 4. sınıf öğrencileri Talat Paşa Küçük, Elif Rana Midilli, Işıl Su Ayaz, sırayla Belediye Başkanlığı makam koltuğuna oturdu.

1 hafta önce Samsun

2 - 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8. kez düzenlenecek olan Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, bu sene de sektörün en önemli buluşma noktası olacak.

1 hafta önce Samsun

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, 31 Mart Seçimleri sonrasında yürütülecek işler için kolları sıvadı. Başkan Yardımcıları ve müdürlerle toplantı gerçekleştiren Başkan İhsan Kurnaz, “İlkadım için yapılacak çok işimiz gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var”dedi.

1 hafta önce Samsun

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla makamını Anafartalar Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Hasan Efe Coşkun’a devreden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, öğrencilerin şehir yönetimine katılarak özgüvenli bireyler olması amacı ile Terme Kent Konseyi bünyesinde ‘Çocuk Meclisi’ni hayata geçireceklerini açıkladı.

1 hafta önce Samsun

İstanbul merkezli Samsun'un da aralarında bulunduğu 11 ilde düzenlenen "Mahzen-28" operasyonunda, yasadışı silah imalatı ve kaçakçılığı yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 41 şüpheliden 21’i tutuklandı. Tutuklananlar arasında silah fabrikası sahibi Mustafa K.’nın da bulunduğu öğrenildi.

1 hafta önce Samsun

Samsun Valisi Orhan Tavlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu çocuklara devretti. Öğrencilerin ilk istek ve temennileri çocuk oyun alanlarının ve okullarda Samsunspor sevgisinin artırılması oldu.

1 hafta önce Samsun

Kanal S ekranları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümünde çocuklarla renklendi.

1 hafta önce Samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Kanal S'de

1 hafta önce Samsun

Samsun'un Canik ilçesi Atatürk Bulvarı Viyadük üstünde otomobilin ambulansla çapışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si sağlık personeli 3 kişi yaralandı.