https://youtu.be/f6_3jjDPoBo

Genel Menajer Mustafa Aztopal, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve scouting ekibi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan Yüksel Yıldırım ile 7 gün 24 saat boyunca istişare halinde olduklarını söyledi

Yılport Samsunspor’da Genel Menajer Mustafa Aztopal, yeni transfer Vukan Savicevic ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Sezonun ilk transferi olarak Vukan Savicevic transferini gerçekleştirdiklerini belirten Genel Menajer Mustafa Aztopal, “ Vukan Savicevic bu sezonki ilk transferimiz oldu. Polonya’nın Wisla Krakow takımından aldığımız 8 numara oynayan ve aynı zamanda Karadağ Milli Takım oyuncusu. Kendisi geçtiğimiz yıllarda önemli takımlarda oynadı. Bizim uzun dönemdir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Sonrasında hocamızın da değerlendirip, scouting ekibiyle görüşlerini paylaştığı ve takımımıza çok katkı sağlayacağı bir oyuncu. Kendisi ile 3 yıllık bir anlaşma imzaladık. Aynı zamanda Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş.’nin de ilk yabancı transferi olmuş oldu. Tabi Samsunspor’da onlarca hatta yüzlerce kadar oynamış çok değerli yabancı oyuncular vardı. Umuyoruz ki onlar gibi hatta daha da fazla katkı sağlayacak değerli bir oyuncuyu kadromuza kattık” dedi.