https://youtu.be/FkxfGQsioac

Samsun'un İlkadım İlçesi Duruşehir mevkiinde hizmet veren Toyy Market, koronavirüs salgının ilk gününden bu yana aldığı önlemlerle güvenli ve kaliteli alışveriş deneyimi sunarken, fiyatlarıyla da yüzleri güldürüyor

DİĞERLERİYLE FARK VAR
Ergün KAYA: Her alışveriş yaptığımda TOYY Market’i tercih ediyorum. Marketin içerisi güzel, temiz, düzenli ve ferah. Diğer marketlerle TOYY Market arasında çok fark var. Özellikle ürünlerin kalitesinden, fiyatların uygun olmasına kadar birçok tercih edilebilir özelliği var.

HESAPLI ÜRÜNLER SUNUYOR
Mustafa YILMAZ: TOYY Market diğer marketlere göre cebimize göre en hesaplı ürünleri sunuyor. Bu yüzden her zaman için tercihimiz TOYY Market. Bayram alışverişimizi de TOYY Market'ten yapacağız.

GÜLER YÜZLE KARŞILIYORLAR
Hikmet ŞENTÜRK: Sürekli olarak TOYY Market’ten alışveriş yapıyoruz. Hem uygun, hem de müşterilerine çok ilgili davranıyorlar. Marketin kapısından girdiğimizde güler yüzle karşılıyorlar. Konum itibariyle evimize yakın ve fiyatları da uygun olduğu için TOYY Market’ten alışveriş yapıyorum.

FİYATLARI ÇOK UYGUN
Fatma YILMAZ: Bayram alışverişinde de TOYY Market'i tercih ettik. Burası hem evimize yakın, hem de fiyat konusunda diğer marketlere nazaran daha uygun. Aradığım her ürünü bulabiliyorum. O yüzden ilk tercihlerim arasında hep TOYY Market var.

ARADIĞIMI BULUYORUM
Şeref ACARBAŞ: Ailecek TOYY Market’i tercih ediyoruz. Hem fiyatları uygun, hem de ferah bir market. Diğer marketlere göre vatandaşlar uygun fiyatlı olduğu için burayı tercih ediyor. Aradığımız tüm ürünleri rahatlıkla bulabiliyoruz ve bu da bizim için çok önemli.

ÇOK MEMNUN EDİYOR
Mustafa MEMİŞ: TOYY Market diğer marketlere göre uygun ve evime de yakın. Aradığım kuru gıda ve temizlik ürünlerini çok rahat bir şekilde buluyorum. Bu da bir müşteri olarak beni memnun ediyor. Bayram alışverişimi de TOYY Market'ten yapacağım.

ARADIĞIMI BULUYORUM
Nurcan KESKİN: TOYY Market, diğer marketlere göre hem uygun, hem de kaliteli ürünler satıyor. Ayrıca aradığım tüm ürünleri kolaylıkla buluyorum. Özellikle TOYY'a özel birkaç ürün var ve özellike o ürünler için de geliyorum. Çocuğum olduğu için bebek bezlerinde büyük indirimler oluyor. Ayrıca et ürünlerinde yine indirimler söz konusu. Eksiklerimizin neredeyse tamamını TOYY Market’ten gideriyoruz

HER ZAMAN İLK TERCİHİMİZ
Zeki KARAHAN: TOYY Market’te aradığımızı bulabiliyoruz. Çok düzenli ve diğer marketlere nazaran daha uygun fiyatları var. Bu yüzden TOYY ilk tercihlerimizden bir tanesi oluyor.

OLMAZSA OLMAZIM TOYY
Yaşar KARAHAN: Biz kadınların olmazsa olmazı temizlik ürünleri. Hatta markete girer girmez ilk olarak temizlik ürünlerinin olduğu reyona yöneliyoruz. TOYY Market, temizlik ürünleri ve diğer temel ihtiyaçlarımız anlamında aradığımız birçok ürünü bize rahatlıkla sunuyor. Buradan alışveriş yapmaya çok alıştım. TOYY olmazsa olmazlarımdan oldu.

UYGUN ALIŞVERİŞ İMKANI
Hatim ÖZDEMİR: Her ay TOYY Markete gelip alışverişimizi yapıyoruz. Özellikle et ve tavuk ürünlerine güvendiğimiz için aylık et ihtiyacımızı karşılıyoruz. Genelde indirimli ürünler olmasından dolayı, ihtiyacımıza göre alışverişimizi yapıyoruz. Bir çok ürünü kaliteli ve uygun fiyata bizlere sundukları için ilk tercihim hep TOYY Market oluyor.

Esra VURAL – Yasin YILDIZ