https://www.youtube.com/embed/1ScWRdyfa2s

Samsun'da SAMULAŞ yetkilileri, koranavirüs vakalarının artmasına rağmen tramvayda oluşan yoğunluğu görmezden gelerek, önlem almamaya devam ediyor
Samsun'da Kovid-19 vakalarının artmasına rağmen SAMULAŞ'a bağlı tramvaylarda adeta balık istifi yapılan yolculuklara bir türlü çare bulunamıyor. Vatandaşlar tarafından bu sabah çekilen görüntüler ise tehlikeyi gözler önüne seriyor.

VATANDAŞLAR GÖRÜNTÜLEDİ
Tramvaylarda yolculuk eden vatandaşların çektiği ve sosyal mesafe kurallarına zorunlu olarak uyulmadığının kanıtı olan fotoğraflarda vatandaşlar maskelerini takarak kendilerini korumaya çalışsa da, vatandaşların mecburi olarak balık istifi yolculuk yapmak zorunda kaldıkları görülüyor. 29 Kasım saat: 13.27'de paylaşılan görüntülerde vatandaş 4 tramvayın bu şekilde dolu geçtiğini belirterek beklemeye devam ettiklerini söyledi.

'TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ' DEMİŞTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ekim ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada yerel gazetelerde tramvaylarla ilgili birtakım haberlerin çıktığını belirterek, "Yan açılardan çekim yapılıyor ve tramvaylar kalabalıkmış gibi gösteriliyor. SAMULAŞ, bu konuyla alakalı titizlikle çalışmalarını sürdürüyor'' ifadelerini kullanmıştı.