Ankara Keçiörengücü galibiyetiyle moral depolayan Yılport Samsunspor, zorlu Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam ediyor

Ligde 4-2'lik Ankara Keçiöregücü, galibiyetiyle birlikte moral bulan Yılport Samsunspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Adana Demirspor, maçının hazırlıklarına dün saat 16.30'da başlayacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yönetiminde yapılacak idmanda sakatlıkları ve karantina süreçleri devam eden oyuncular yer almayacak. Hedefini bu maçta galibiyet olarak belirleyen teknik adam Sağlam, zorlu Adana Demirspor maçına takımını en iyi şekilde hazırlayacak. 

4 EKSİK

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak zorlu Adana Demirspor karşılaşmasında Yılport Samsunspor'da önemli 4 isim forma giyemeyecek

PAROLA GALİBİYET 

Ligde 7. haftayı Ankara Keçiörengücü galibiyeti ile kapatan Yılport Samsunspor'da keyifler yerinde. Şampiyonluk hesapları yapan Kırmızı-Beyazlılar da şimdi rota deplasmanda oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasına döndü. Ligin favori takımlarından biri olan Adana ekibi ile zorlu maça çıkacak olan Samsunspor'da parola galibiyet olacak. Yine bu maça Kırmızı-Beyazlılar, dört önemli eksiği ile hazırlanacak. 

SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Sakatlıkları ve tedavileri devam eden Kevin Boli ile golcü oyuncu Tomane, bu zorlu 90 dakikada forma giyemecek. Tecrübeli isim Muhsin Yıldırım'ın ise kaderi maç saati belli olacak. Kovid-19 testleri pozitif çıkan Yalçın Kılınç ve Rahman Buğra Çağıran'da karantina süreçleri devam ettiği için zorlu Adana Demirspor maçında görev alamayacak isimler oldu. Samsunspor zirve yolunda çıkacağı bu maçın hazırlıklarına ise yarın başlayacak.