https://youtu.be/z0FxxO_Jlqg

Basketboldan Sorumlu Yönetici Ergin Zorlu, "Haksız kazanç elde etmek isteyen Antrenör Derya Zeren ile uzlaşmayı denedik ancak başarılı olamadık. Samsunspor, kimsenin haksız kazanç elde edebileceği bir kulüp değil" dedi

İHTARNAME GÖNDERDİ
Samsunspor Basketbol'a 22 bin TL alacağı olduğunu iddia ederek 2 kez ihtarname gönderen Antrenör Derya Zeren, ile ilgili Samsunspor Kulübü Derneği Eğitim Altyapı ve Sportif Faaliyetler Sorumlusu ve Basketbol Şube Sorumlusu Ergin Zorlu, önemli açıklamalarda bulundu. Zorlu, "Geçtiğimiz sezon Samsunspor Basketbol'da yardımcı antrenörlük yapan Derya Zeren, kulübümüzden 22 bin TL alacağı olduğunu iddia ederek 2 kez ihtarname gönderdi. Araştırdık Zeren'in aralık ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ederek kulübümüzden ayrıldığını tespit ettik" şeklinde konuştu.

UZLAŞMAYI DENEDİK
Antrenör Derya Zeren'in hak etmediği bir parayı talep ettiğini belirten Ergin Zorlu, "Geçtiğimiz aralık ayında sosyal medya hesaplarından istifa ettiğini beyan ederek bizden çalışmadığı dönemin parasını talep ediyor. Çalıştığı güne kadar Derya Zeren'in bütün alacaklarının ödendiğini tespit ettik. Zeren'le uzlaşmayı denedik ancak başaramadık. Samsunspor bundan sonra herkesin nemalanabileceği, haksızlık içinde rant sağlayabileceği bir kulüp olmayacak.
Taraftarımız her zaman sağduyulu ve başkanımızın yanındadır" dedi.

Salim YILDIZ