https://www.youtube.com/watch?v=HDeDBz29CIQ

YABANCILARA ÖZEL ÇALIŞMA
Elde ettiği sportif başarılar ve gerçekleştirdiği dev tesis yatırımları ile fark yaratan Yılport Samsunspor, ilklere imza atmaya devam ediyor. Dünya ve ülkemizde eskisinden daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefleyen Kırmızı-Beyazlı yönetim, önümüzdeki sezon kadro da yer alması planlanan yabancı transferler için muhteşem bir çalışmaya imza attı. Başkan Yüksel Yıldırım, önderliğinde hazırlanan 'İngilizce kitapçık ve video' ile özellikle yabancı transfere Samsun'un ve Samsunspor'un tanıtımı gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE'DE ÖRNEK
Hazırlanan tanıtım kitapçığı ve video da Samsun'un tarihi, ilçeleri, turistik, yöresel ve meşhur pidemiz yer alıyor. Tanıtımın Samsunspor ayağında ise Başkan Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam hakkında bilgiler, 20 Ocak Futbol Şehitlerimiz, 55. yılımız, logo geçmişimiz, armamızda bulunan Atatürk silüetin anlamı, 19 Mayıs Stadımız, Nuri Asan Tesisleri'miz, futbol akademisi ve Dünya üzerinde geniş bir satış ağına sahip olan Store55 hakkında detaylı bilgiler yer alıyor.

İLK KEZ YAPILDI
Dünya pazarında dört koldan transfer çalışmalarını yürüten Kırmızı-Beyazlılar, gelecek vaad eden yıldız adaylarını Samsun'a getirmeyi hedefliyor. 400 kişilik dev transfer havuzunu 50 oyuncuya kadar düşüren yönetim, nokta atışı yabancı transferlerin peşinde. Birçok isimle yakın temasa geçen, Samsunspor bu tanıtım videosunu oyunculara izleterek 'Nasıl bir şehire ve kulübe' geleceklerinin ön bilgisini böylece vermiş oluyor. Samsunpor bu adımı ile Dünya devi olma yolunda ilerliyor.

Salim YILDIZ ÖZEL