https://www.youtube.com/watch?v=alauHYhBSFc

Pazar günü oynanacak olan Samsunspor - Altay maçının sonuç tahmini Samsun Canlı Haber ekibi olarak tarafatarlara sorduk.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Yılport Samsunspor, Altay ile oynayacağı sezonun açılış maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Nuri Asan Tesisleri'nde tecrübeli Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde Kırmızı-Beyazlı ekip, ısınma hareketlerinin ardından 6’ya 2 oyun oynadı. Altay maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamlayan Samsunspor’da sakatlığı bulunan Edwin Gyasi ise fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. İyi bir hazırlık süreci geçiren Kırmızı-Beyazlı ekip, İzmir'e gitmek için yolculuk hazırlıklarına başladı. 

KURBAN KESİLDİ

Yeni sezona yarın Altay maçı ile başlayacak Yılport Samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde kurban kesimi yapıldı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan kurban kesiminde teknik ekip ve futbolcular dualar ederek, sakatlıkların yaşanmadığı ve sonu şampiyonlukla biten bir sezon olmasını temenni edildi.

SAMSUNSPOR İZMİR'E HAREKET ETTİ

Altay maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Yılport Samsunspor, İzmir'e gitmek için yola çıktı. Hava yolu ile İzmir'e gitmek için yola çıkan Kırmızı-Beyazlı ekip, Nuri Asan Tesisleri'nden yolcu edildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin Altay deplasmanı için kadrosunda Nurullah Aslan, Furkan Köse, Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç, Veli Çetin, Kevin Boli, Caner Arıcı, Erhan Kartal, Kerem Can Akyüz, Ferhat Çulcuoğlu, Gökhan Alsan, Muhsin Yıldırım, İlyas Kubilay Yavuz, Vukan Savicevic, Guido Koçer, Enes İslam İlkin, Burak Çalık, Ange Freddy Plumain ve Ahmethan Köse yer aldı.
Takım yarın deplasmanda karşılaşacağı Altay maçı için bugün havayolu ile İzmir’e hareket etti. 20 kişilik kadroda şu isimler yer aldı: Nurullah Aslan, Furkan Köse, Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç, Veli Çetin, Kevin Boli, Caner Arıcı, Erhan Kartal, Kerem Can Akyüz, Ferhat Çulcuoğlu, Gökhan Alsan, Muhsin Yıldırım, İlyas Kubilay Yavuz, Vukan Savicevic, Guido Koçer, Enes İslam İlkin, Burak Çalık, Ange Freddy Plumain ve Ahmethan Köse.
Maç öncesi kulüpten açıklamada 2020-2021 sezonu takım kaptanları da açıklandı. Kaptanlık bandını taşıyacak isimler Caner Arıcı, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç ve Furkan Köse oldu.