https://youtu.be/gRRIwwOlWwY

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs sürecinde yaptığı çalışmaları Samsun Canlı Haber TV'ye değerlendiren Vezirköprülüler, herhangi bir hizmet göremediklerini kaydetti. Bazı vatandaşlar ise, sadece dezenfekte çalışmalarının yapıldığını söyledi.

BİR ÇALIŞMA YOK
Metin ÖZTÜRK: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin salgın döneminde bir çalışmasını göremiyorum. Bir önceki belediye başkanı hizmetlerini yaptı, yaptı bıraktı. Şimdi ki başkan bir şey yapmıyor.

MEMNUN KALDIM
İlhan VURAL: Büyükşehir Belediyesi'nden memnunum. Salgın sürecinde yapılacak olan şeyler yapılıyor. Halka faydalarının olduğunu söyleyebiliriz.

TEMİZLİKTE BAŞARILI
Fikri FINDIK: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin güzel çalışmaları var. Salgın süreci önemli bir süreç. Büyükşehir de bu konuda başarılıydı.

YAPILACAKLAR YAPILIYOR
Recep AKBAŞ: Büyükşehirden memnunum. Salgın sürecinde yapılacak olan şeyler yapılıyor. Özellikle çalışanlara da kolaylıklar tanındı, yardım kampanyaları da güzel gidiyor.

AMAN AMAN ÇALIŞMA YOK
Davut GÜZELAYDIN: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla ilgili bir şey söylemeyeceğiz. Öyle aman aman bir çalışma yok. Önceki başkan daha iyiydi.

KOLAYLIKLAR TANINDI
Servet SEZGİN: Büyükşehir'in çalışmalarından memnunum. Virüs döneminde çalışmadı dersek yalan söylemiş oluruz. Özellikle zabıta ekipleri tramvaylarda maske dağıttı.

BENİM İÇİN SIFIR
Mustafa ÜNAL: Virüs döneminde bir şey gördük desek yalan söylemiş oluruz. Yaşlılara yardım konusunda bize bir şey gelmedi. Bugün seçim olsa kendisine oy vermem. O kadar söylüyorum. Büyükşehir benim için sıfır.

GÖRMEDİM, DUYMADIM
Seyfi UYAR: Samsun Büyükşehir'in vatandaşa hiçbir yardımını görmedik. Dezenfektan çalışmaları da yapılmadı. Belediyenin bir şeyini görmedim de duymadım.

KEŞKE BAĞLANMASAYDIK
Mustafa KAPANCI: Keşke Vezirköprü İlçesi olarak Büyükşehir'e bağlanmasaydık. Hiçbir hizmeti göremedik. Sokaklar ilk zamanlarda yıkandı, ondan sonra düzgün bir çalışma göremedim.

YANIMIZDA OLMALIYDI
Nazım TOPRAK: Büyükşehir'den bir emekli olarak bir şeyi görmedim. Biraz temizlik falan yaptı ama başka bir şey yok. Bu dönemde yanımızda olmalıydı. Zor bir süreçten geçiyoruz. Muhakkak destek bekliyoruz.

Yasin YILDIZ, Dilber BAHADIR