Samsunlu Kürşad Ömer yardım bekliyor - Samsunlu Nesibe ve Seyhattin Gece, bebekleri SMA Tip 1 hastası 7 aylık Kürşad Ömer'in tedavisi için 'Lütfen sesimizi duyun' çağrısında bulundu

Samsunlu Nesibe ve Seyhattin Gece çiftinin, spinal musküler atrofi (SMA) teşhisi konulan 7 aylık bebekleri Kürşad Ömer için yardım kampanyası devam ediyor. Anne Nesibe Gece, gözyaşlarıyla yardım çağrısında bulunarak "Tek umudumuz bu tedavi. Lütfen yardım edin" dedi.

YAŞAMA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR

SMA hastalığıyla 4 aydır mücadele ettiklerini ve Kürşad Ömer'in 12 gündür, İstanbul'da bir hastanede yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirten anne Nesibe Gece, "Kürşad Ömer şu anda 5 farklı makinaya bağlı bir şekilde yaşama tutunmaya çalışıyor. Bu makinalar olmadan nefes alamıyor. Boğazına trakeostomi açıldı. Bebeğimin hastalığı çok hızlı bir şekilde ilerliyor" dedi.

BU YÜKÜN ALTINDAN KALKAMAYIZ

Amerika Boston Hospital'a mail gönderdiklerini ve hastaneyle iletişim halinde olduklarını belirten anne Gece, "Amerika'dan tedavi için davet mektubu gönderecekler fakat bebeğimin tedavi olabilmesi için 2.2 milyon avro gerekiyor. Şu anda ihtiyacımız olanın yüzde 1'i toplandı. Yardım kampanyası çok yavaş ilerliyor. Biz de tek başımıza bu yükün altından kalkamayız" ifadelerini kullandı.

Merve İLHAN