Samsun'un Çarşamba ilçesindeki bir alışveriş merkezinin (AVM) tuvaletinde bebek bulundu.  Genç kadının bebeği bıraktığı AVM'ye girdiği anlar kameraya yansıdı. 

ŞOKE EDEN OLAY

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan bir AVM'de şoke eden bir olay yaşandı.

3 GÜNLÜK KIZ BEBEK

Bir AVM'nin tuvaletine bırakılmış 3 günlük kız bebek bulundu.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir iş yerinin tuvaletine bırakılmış 3 günlük kız bebeği bulundu. Kimliği tespit edilerek gözaltına alınan annesi hakkında yasal işlem başlatıldı.

KAMERALARA YANSIDI

Kadının bebeğini bıraktığı iş yerine girdiği anlar kameraya yansıdı. Olay, saat 12.00 sıralarında Çarşamba ilçesinde bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre ismi açıklanmayan bir kadın, kucağına aldığı 3 günlük kız bebeğini işyerinin kadınlar tuvaletine bırakarak ayrıldı.

BEBEĞİN DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

İşyeri personeli tarafından bebeğin fark edilmesi üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri bebeği ambulansla hastaneye götürdü. Sağlık durumu iyi olan bebek, hastanede tutuluyor. 

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, inceledikleri güvenlik kamerasından kimliğini belirledikleri kadını gözaltına aldı. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadın ifadesinde "Önce bırakmak istemedim ama sonra bırakmak zorunda kaldım" dediği öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kadın hakkında 'terk' suçundan soruşturma başlatıldı. Kadının bebeğini bıraktığı iş yerine girdiği anlar kameraya yansıdı.