https://www.youtube.com/watch?v=mot3lyk1GRU

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu "Samsun Spor Saati" başladı (9 Aralık Çarşamba)

Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

İŞTE MAÇTA YAŞANANLAR

Kırmızı-Beyazlıların gol yollarındaki silahı olan Nadir Çiftçi, ligde en son golünü Ankara Keçiörengücü ağlarına atmıştı. Üzerindeki  şanssızlığı kıran golcü oyuncu 13. haftada oynanan Menemenspor maçında fileleri havalandıran isim oldu. Nadir böylece ligdeki ikinci golüne imza atmış oldu. 

ŞANSSIZDIK

Zirve yolunda Menemenspor ile evinde karşılaşan Yılport Samsunspor, bir penaltısının verilmediği ve sayısız gol pozisyonu bulduğu maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı

BERABERE TAMAMLANDI

TFF 1. Lig 13. haftasında Yılport Samsunspor evinde Menemenspor'u konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maça Kırmızı-Beyazlı ekip kontrollü başladı. Karşılaşmanın 5. dakikasında Yameogo şanssız bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi(0-1). Golden sonra sayısız net gol pozisyonlarına giren Yılport Samsunspor, 13. dakikada Nadir ile beraberliği yakaladı. Rakibi adeta kendi sahasına hapseden Kırmızı-Beyazlı ekibin 42. dakikasında net bir penaltısı da hakem Mert Güzenge tarafından verilmedi ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi.

İSTEDİK AMA OLMADI 

İkinci 45 dakikaya da hızlı ve istekli başlayan Yılport Samsunspor oldu. Zirve yolunda puan kaybı yaşamak istemeyen Samsunspor, sağlı sollu ataklar ile gol aradı. Rakip kalede sayısız gol pozisyonu üreten Kırmızı-Beyazlılar, filelerle buluşturduğu birçok gol maçın hakemi Mert Güzenge tarafından ofsayt olarak değerlendirildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'da oyun skoruna hamle adına 5 oyuncu değişikliği hakkını da kullandı.  Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. 

NADİR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Kırmızı-Beyazlıların gol yollarındaki silahı olan Nadir Çiftçi, ligde en son golünü Ankara Keçiörengücü ağlarına atmıştı. Üzerindeki  şanssızlığı kıran golcü oyuncu 13. haftada oynanan Menemenspor maçında fileleri havalandıran isim oldu. Nadir böylece ligdeki ikinci golüne imza atmış oldu. 

ERKAM GÖREV YERİNDE

Kırmızı-Beyazlı ekipte ortaya koyduğu performans ile alkışları toplayan tecrübeli oyuncu Erkam Reşmen, Menemenspor ile oynanan maçta asıl görev yerine geçti. Sağbek mevkisinde forma giyen Erkam, birçok maçta farklı yerlerde de görev yapmıştı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bu maçta ise Erkam'ı asıl mevkisine çekti. 

GUİDO FORMA GİYDİ

Karşılaşma öncesi yapılan çalışmalarda sakatlık yaşayan ve tedavisi hızlı bir şekilde tamamlanan Guido Koçer, Menemenspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan isim oldu. Guido, oyunda kaldığı süre içerisinde etkili bir performans sergiledi. 

EFSANELER UNUTULMADI

Yılport Samsunspor'un Menemenspor ile oynadığı maç öncesi geçmiş dönemlerde Samsunspor forması giyen ve hayatlarını kaybeden efsane futbolcular Kemal Dikmen ve Adem Kurukaya unutulmadı.

SAĞLAM KADROYU BOZMADI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Menemenspor maçında yine kadroyu bozmadı. Tecrübeli teknik adam, son haftalarda iyi futbol sergileyen ilk 11'yi yine Menemen maçında sahaya sürdü. Defansın sağbekinde ise Caner Arıcı'nın sakat, Erhan Kartal'ın da sarı kart cezalı olması nedeniyle Erkam Reşmen o mevkide görev alan isim oldu.  

KALPLER STADYUMDA ATTI

Kovid-19 salgını nedeniyle aylardır stadyumlara giriş yapamayan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar yine ekranları başından takımlarına destek oldu, tribünler ise sessiz kaldı