https://youtu.be/DbXumkImLBU

Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, "Kamp merkezlerimizde tadilat çalışmaları ve yeni yapacağımız projeler tamamlandıktan sonra tesislerimiz görenleri hayran bırakacak" dedi

SİL BAŞTAN YENİLENİYOR
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına 19 Mayıs Gençlik Kampı'nda, Nebiyan Doğa ve İzcilik Kampı'nda ve Ladik Kayak Merkezi'nde devam eden çalışmalar hakkında özel açıklamalarda bulundu. Müdür Kasapoğlu, "Pandemi sürecindeki boşluğu fırsata çevirerek 19 Mayıs Gençlik Kampı'nda, Nebiyan Doğa ve İzcilik Kampı'nda ve Ladik Kayak Merkezi'nde tadilat çalışmalarına başladık. 200 sporcu kapasiteli 19 Mayıs Gençlik Kampı'nda yatakhane, yemekhane ve diğer tadilata ihtiyaç duyulan bölgeleri sil baştan yeniliyoruz" dedi.

MODERN HALE GELECEK
Tadilat işlemlerinde sonra herkesin kamp merkezlerine hayran kalacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Nebiyan'da ki kamp merkezimizde ahşap olan kısımların bakım ve onarım işlemleri için de çalışmaları başlattık. Nebiyan'da aynı zamanda yeni spor alanları da inşa ediyoruz. Aralık ayına kadar da Ladik Kayak Merkezimizdeki eksikleri tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. Yenileme çalışmalarından sonra buraya gelenler hayatları boyunca unutamayacakları modern ve oldukça kullanışlı bir kamp merkezi görecekler" şeklinde konuştu.

Mustafa CİVELEK