https://www.youtube.com/watch?v=AN2_DtC1EWU&feature=youtu.be

Samsun'un Canik ilçesinde Hüsame Ünveren'in belediye binası önünde darbedildikten sonra pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili dün yakalanan 19 yaşındaki Sertan T. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi

ATAKUM’DA YAKALANDI

Samsun'da Canik ilçesinde bir kişiyi sokak ortasında tabanca ve tüfek ile ateş ederek öldüren zanlılardan firari Serkan T.(19) Atakum ilçesinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda yakalandı. Serkan T. sağlık kontrolünün ardından Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı geniş güvenlik önlemleri altında Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

SUÇ ORTAĞI AHMET C. VEZİRKÖPRÜ’DE YAKALANMIŞTI

Samsun Emniyet Müdürlü Asayiş Şubesi  Cinayet Masası ekipleri, Canik Belediyesi önünde pompalı tüfekle vuran ve hırsını alamayıp sonra döven  Hüsame Ünveren'in katil zanlısı Ahmet C.'yi Vezirköprü'de ele geçirdi. Ahmet C. ile faillere yatalıklık ettiği öne sürülen A.C.Y. dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmış gözaltına alınan 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Mustafa İNAN