6 saat önce Samsun

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme'de seçilen ilk kadın muhtar olan Elif Alemdar'ı tebrik ederek, kadınların baş tacı olduğunu söyledi.

6 saat önce Samsun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

7 saat önce Samsun

Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında motosikletli kuryenin çarptığı 9 yaşındaki çocuk yaralandı.

7 saat önce Samsun

Aralarında Samsun'un da bulunduğu 42 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-14' operasyonları sonucunda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

7 saat önce Samsun

Samsun’un Atakum ilçesinde Çakırlar Korusu’nu yeni çehresi ile faaliyete geçirmek için çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Serhat Türkel, Atakum’u turizm şehri yapmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

8 saat önce Samsun

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'un da aralarında bulunduğu 13 ilde icra edilen ‘Sibergöz-35’ operasyonları çerçevesinde 48 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

8 saat önce Samsun

Samsun'un Bafra ilçesinde bir ahırda 12 süt buzağısı ve 1 kuzu telef edilmiş halde bulundu. Hayvanların sahibi, buzağıları ve kuzuyu başıboş köpeklerin telef ettiğini belirterek, Bafra Belediyesinden şikayetçi olduğunu söyledi.

9 saat önce Programlar

Kasımpaşa - Samsunspor maçının öncesi, canlı anlatımı ve sonrası, maça dair analizler, yorumlar, taraftar röportajları #MaçSaati programı ile 27 Nisan Cumartesi günü saat 15.30'da Kanal S'de!

10 saat önce Samsun

Türkiye'de Karun hazinelerinden sonra bulunan en değerli hazine olma özelliğini taşıyan 64 parçadan oluşan Amisos Hazineleri, Samsun Müzesi'nde sergileniyor.

10 saat önce Samsun

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.