SAMSUN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen geniş çaplı uyuşturucu operasyonda, bir evin uyuşturucu madde saklamak için kullanıldığı tespit edildi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DESTEK VERDİ 
Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, buzdolabı ve evin çeşitli bölmelerine gizlenmiş büyük miktarda uyuşturucu madde ve yüklü miktarda nakit para ele geçirilirken, olayla ilgili G.E.(38) gözaltına alındı.

BUZDOLABINA GİZLENMİŞ HALDE BULUNDU 
Evde yapılan aramalarda buzdolabı ve gizli bölmelerde, 12 bin 544 adet sentetik ecza, 430 gram metamfetamin, 48,43 gram esrar, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 103 bin 450 TL ve 100 euro para ele geçirildi.

Bayram'da yola çıkacaklar dikkat! Samsun'da uyarı yapıldı Bayram'da yola çıkacaklar dikkat! Samsun'da uyarı yapıldı

BABASINA AİT EVİN BODRUMUNDA DA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ 
Gözaltına alınan G.E.'nin İlyasköy Mahallesi'ndeki baba evinin bodrumunda yapılan aramada ise 636,33 gram metamfetamin, 168 adet sentetik ecza ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ 
Operasyonda gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

Editör: Ayşe Çolak