https://youtu.be/VNG54xxEHoI

Samsun'un Tekkeköy İlçesi Kutlukent mevkiinde hizmet vermeye başlayan Grand Premium Düğün Salonu yeni konsepti ile sektöre hızlı bir giriş yaptı.
Ferah ortamı, yüksek havalandırma sistemine sahip tavanı, bebek bakım odası, mescidi, gelin odası, otoparkı, açık alan kafeteryası, Kent Kafe ve sosyal alanları ile birlikte alışılagelmiş düğün salonlarından farklı bir çizgide yer alıyor.

HER AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ
Samsunlular için özel bir çalışma yaptıklarını, misafirlerin kendilerini evinde de hissetmeleri için çalıştıklarını ifade eden, Grand Premium Düğün Salonu yöneticisi Emrah Baştan,"Yaklaşık 6 ay önce işletmesini devraldığımız işletmemizi yeniden tasarlayarak Samsunluların hizmetine sunduk. Salonumuz yaklaşık kapalı alanda 900, açık alanda 600 metrekare olmak üzere toplamda bin 500 metrekare ile hizmet vermektedir. Kır bahçesi konseptini içeriye taşıdık. Düğün sahipleri, salonumuzu tercih ettikten sonra bir organizasyon şirketi ile anlaşmasına gerek duymasın diye en ince detayına kadar iç mimarlar ile düzenledik" dedi.

TÜM KURALLARA UYULUYOR
Koronavirüse karşı tüm önlemleri aldıklarını belirten Baştan, "Salonumuz hem geniş hem de havalandırma sistemimiz mevcut. Yaklaşık 15 personelimiz maskeli ve eldivenli şekilde çalışmaktadır. Düğün salonuna gelen misafirlerin ateşleri ölçülüyor. Maskesi olmayan vatandaşlara maske temin ediliyor. Maslarımız sosyal mesafe kurallarına uygun ve her masamızda dezenfektan ve maskelerimiz bulunuyor" ifadelerini kullandı.

A'DAN Z'YE HERŞEY
Düğün sahiplerine bir çok kolaylık sağladıklarını kaydeden Baştan, "Misafirlerimiz düğün salonumuzu kiraladıkları anda fotoğrafçı,orkestra ve pastayı kendilerine paket olarak sunuyoruz. Hatta talep ederlerse yemekli düğünler de yapabiliyoruz. Vatandaşlar bize sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirler" dedi.

Esra VURAL - Yasin YILDIZ