https://www.youtube.com/embed/jvTMPEJAZjE

Samsun Yükselim Okulları'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Samsun Yükselim Okulları'da tören düzenlendi. Açılış konuşmalarıyla başlayan tören öğrencilerin okuduğu şiirler ile devam etti.

Öğrencilerin şiirlerini okumasıyla başlayan törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Bu önemli ve tarihi günü öğrencilerimize aktarmak bizim bu Cumhuriyet'e borcumuzdur. Bizde bu sebeple bu töreni düzenledik. Çocuklarımıza o anı yaşatmaya çalıştık. Öğrencilerimiz çok mutlu ve biz de bu tarihi onlara yansıtabildiğimiz için mutluyuz. Ulu Önder Atatürk'ün İlke ve İnkılapları doğrultusunda, geleneksel kültürünü özümsemiş, Cumhuriyet'in değerlerini önemsemiş, çağdaş ve evrensel kimlikli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Yükselim Okullar'nın tek hedefinin vatanına milletine bayrağına bağlı çalışkan, başarılı bireyler yetiştirmektir'' şeklinde konuştu.

KUTLUYORUM
Duygu dolu anlar yaşadığını söyleyen Yükselim Okulları Genel Müdürü Necdet Bal, ''29 Ekim Cumhuriyet bayramı ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile yüce Türk milletinin büyük mücadelesi ile kurulan Cumhuriyetimizin bu sene 97. yılını kutluyoruz cumhuriyetimizin 97. yılını kutlarken büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum'' dedi.

Emre ÖNCEL