https://www.youtube.com/watch?v=DCpxAcHXTMw

Samsun Yükselim Okulları ve TMF Bilimsel Kurs Merkezleri, tecrübeli ve güçlü kadrosuyla yüz yüze eğitimin ikinci aşamasıyla eğitime başladı

Özgün, araştırmaya ve sorgulamaya dayanan yenilikçi, yaratıcı eğitim modelini esas alarak fark yaratan Yükselim Okulları ve TMF Bilimsel Kurs Merkezleri, yıllarını eğitime vermiş tecrübeli ve güçlü kadrosu, butik yapısı ile 2020-2021 eğitim-öğretimin ikinci yüz yüze eğitim dönemine güven içinde başladı.

HAYIRLI OLSUN
Koronavirüs konusunda tüm tedbirleri eksiksiz alındığı Yükselim Okulları'nda öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gelebileceği ortamın hazıralandığını belirten Yükselim Okulları Genel Müdürü Necdet Bal, "Yeni öğretim yılı için heyecanlıyız. Aylardır ğrencilerimizi bekliyoruz. Yüz yüze eğitim için tüm önlemlerimizi aldık. 2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılımızın hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah iyi bir eğitim öğretim yılı geçireceğiz'' dedi.

TEDBİRLER TAM
Eğitim-öğretimde yüz yüze eğitimin ikinci aşamasının başlamasından oldukça memnun olduklarını ifade eden Bal, ''Koronavirüse karşı Yükselim Okulları olarak her türlü koronavirüs tedbirini almış bulunmaktayız. Örneğin sosyal mesafe kuralarına tüm sınıflarımız uygun, koridorlarda dezenfektanlarımız bulunmakta, öğrencilerimize hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Maskelerini doğru ve düzgün bir şekilde takmaları ve koronavirüs için hazırlanmış 14 kurala uymalarını özellikle belirtiyoruz'' diye konuştu.

KÖKLÜ GEÇMİŞE SAHİBİZ
Yükselim Okulları'nın köklü bir geçmiş olduğunu ve Samsun merkezde bulunan tek butik okul olduğunu vurgulayan Yükselim Okulları Genel Müdürü Necdet Bal, ''Yükselim Okulları 13 yıllık mazisi olan köklü bir okuldur. Yükselim Okulları bünyesinde anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise bulunmakta. Öğrenci sayımız her sınıfta en az 13 ila 15 arasındadır. Tüm alanlarımız sosyal mesafeye uygun bir şekilde düzenlendi'' ifadelerini kullandı.

HEDEF VATAN BAĞLILIĞI
Yükselim Okulları Genel Müdürü Necdet Bal, Ulu Önder Atatürk'ün İlke ve İnkılapları doğrultusunda, geleneksel kültürünü özümsemiş, Cumhuriyet'in değerlerini önemsemiş, çağdaş ve evrensel kimlikli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Yükselim Okullar'nın tek hedefinin vatanına milletine bayrağına bağlı çalışkan, başarılı bireyler yetiştirmektir olduğunu vurguladı.

Emre ÖNCEL,Tuğba SÖYLEMEZ