https://youtu.be/-maNbS0iNHE

TFF 2. ve 3. Lig’deki kalan maçların oynanması yönünde alınan karara gelen tepkiler üzerine TFF, toplandı ve maçların oynanmaması yönünde bir karar daha verdi. Alınan kararla birlikte Yılport Samsunspor, 55. kuruluş yıldönümünde şampiyonluk sevincini de yaşadı.

YENİ KARAR ALINDI
Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle mart ayında durdurulan TFF 2. ve 3. Lig’le ilgili geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kalan maçların 18 Temmuz’dan itibaren oynanmasına karar vermişti. Fakat bu liglerde bulanan birçok takımın alınan karara itiraz etmesinin ardından TFF bir kez daha toplandı. Yapılan görüşmede alt liglerdeki maçların oynanmaması yönünde yeni bir karar çıktı. 

ÇİFTE MUTLULUK
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 10 puan farkla lider olan Yılport Samsunspor’un, alınan kararın ardından TFF 1. Lig’e yükselmesi ise kesinlik kazandı. Diğer çıkacak olan ve ligden düşecek olan takımlarla ilgili TFF’nin, birkaç gün içinde açıklama yapacağı öğrenildi. Şampiyonluk kırmızı-beyazlıların kuruluşunun 55. yıl dönümüne denk geldiği için Türkiye’nin dört bir yanında bulanan Samsunsporlular çifte mutluluk yaşadı.

Salim YILDIZ