https://www.youtube.com/watch?v=f_AdU3bFUtA&feature=youtu.be

Samsunspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak, "Kamp çok iyi geçiyor. Bu sezon tek hedefimiz şampiyonluk. Samsunspor’u hak ettiği Süper Lig'e çıkaracağız" dedi

BURUK SEVİNÇ YAŞADIK
Yılport Samsunspor'un tecrübeli oyuncularından Oğuz Gürbulak, Bolu kampında açıklamalarda bulundu. Gürbulak, "Pandemi nedeniyle şampiyonluğumuzu doyasıya kutlayamadık. Buruk bir sevinç yaşadık. Önümüzdeki sezon bu sevinci doyasıya yaşamak için TFF 1. Ligde hedefimiz şampiyonluk. Samsunspor’u hak ettiği Süper Lig'e çıkaracağız. Kamp çok iyi geçiyor. Bende burayı en verimli şekilde değerlendirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

FORMA SAVAŞI OLACAK
Yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağlayacağını belirten Oğuz Gürbulak, “Ertuğrul hocamız geldikten sonra yakaladığımız takımdaşlık ve arkadaşlık üst düzeyde. Bence yeni gelenler için bizim takım bir fırsat. Takım olarak çok istekli ve arzulu bir şekilde çalışıyoruz. Herkes burada birbirini seviyor. Yeni gelen isimlerle biz forma savaşı içerisine gireceğiz. Gelen ve gelecek olan oyuncular bence bize büyük katkılar sağlayacak” ifadelerini kullandı.