Yılport Samsunspor Ümraniyespor karşılaşması öncesinde son gelişmeler

Yılport Samsunspor Ümraniyespor karşılaşması öncesinde son gelişmeler Samsun Canlı Haber TV'de

Samsunspor 3 puana kilitlendi

Altay deplasmanından 1 puan ile dönen Yılport Samsunspor, bu akşam saat 19.00'da Ümraniyespor'u konuk edecek. TRT Avaz ve Bein Sports Max 2, kanalından canlı yayınlanacak karşılamada hedef 3 puan

TFF 1. Lig'e 1 puan ile başlayan Yılport Samsunspor, bu akşam evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak haftanın kapanış maçı saat 19.00'da hakem Yiğit Arslan'ın düdüğüyle başlayacak. Kritik karşılaşmada hakem Aslan'ın, yardımcılığını Hasan Hüseyin Tetik ve Hüseyin Aylak yapacak. Kırmızı-Beyazlı taraftarın merakla beklediği müsabaka TRT Avaz, ve Bein Sports Max 2, kanalından canlı yayınlanacak. İzmir deplasmanından 1 puan ile dönen Samsunspor, evinde Ümraniyespor'u devirerek Süper Lig yolunda ilk galibiyetini almak istiyor.

SMG takip edecek

Yılport Samsunspor'un, evinde oynayacağı Ümraniyespor maçındaki gelişmeleri Samsun Medya Grubu, 19 Mayıs Stadyumu'ndan an be an canlı olarak aktaracak. Samsun Canlı Haber TV ekranlarında maç öncesinde ve maç sonrasında yapılacak canlı yayında sürpriz konuklar yer alacak. Koronavirüs nedeniyle stadyuma alınmayan Kırmızı-Beyazlı taraftar, 19 Mayıs Stadyumu'daki gelişemleri Samsun Canlı Haber TV ekranlarında canlı olarak takip edebilecek.