https://www.youtube.com/watch?v=iWyPNfg7P2A

SAMMARİN Derneği Başkanı Süleyman Yıldırım, yat limanının doldurulması konusunda Vali Dağlı ile yaptıkları görüşmeden, olumlu sonuçlar aldığını söyledi

SAMMARİN Derneği Başkanı Süleyman Yıldırım, yat limanının doldurulması konusunda Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile görüştü. Vali Dağlı'nın, en güzeli ne olacaksa ona karar verilecek dediğini belirten Yıldırım, görüşmeden olumlu sonuçlar aldığını ifade etti.

GÖRÜŞMEDEN UMUTLANDIK
Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki Kurupelit Yat Limanı'nın doldurulması ile ilgili Vali Dağlı ile görüşen Yıldırım, görüşmenin olumlu geçtiğini, Samsun ve Kurupelit Yat Limanı için en doğru kararın verileceğini ve bu sözlerden umutlandıklarını söyledi.

EN ÜST KURUM İHALESİ
Vali Dağlı'nın konu ile ilgili yetkili kişilerden gerekli bilgiyi aldığını ifade eden Yıldırım, “Kendileri basında çıkan haberleri takip etmiş. Bu konuda gerçek ve gerekli bilgileri almak için yetkili kişileri makamına çağırıp görüşmüş. Yat limanının, en az 8-9 ay sürebilecek bir fizibilite ihalesi var. Buna da devletimizin en üst kurumunun ihalesi diyebiliriz” diye konuştu.

HERKES FARKINDA
Vali Dağlı'nın, Samsun için en güzel neyse ona karar verileceğini ifade ettiğine değinen Yıldırım, “Türkiye’de en az 4 ila 5 firmayı geçmeyecek, sayılı firmaların katılabileceği bir ihale. Vali Dağlı'nın da dediği gibi ihalenin sonucu hepimiz bekliyoruz. Burada devletimiz, milletimiz ve özellikle de Samsun için,en güzel ne yapılabilir bunun kararı verecekler. Biz de bunu sabırla bekleyeceğiz. Gündem olarak Samsun’un geleceği için burada marinaya ihtiyaç var. Zaten herkes bunun farkında bizimde marina yapılsın diye bir beklentimiz var. Bekleyip göreceğiz” dedi.

Esra VURAL, Emre ÖNCEL