https://youtu.be/g5siAuGzyYw

Sorularımızı yanıtlayan Samsunluların birçoğu siyasilere kolay ulaşamadıklarını, kendilerini sadece seçim zamanlarında gördüklerini belirtti

Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına "Siyasilere kolay ulaşabiliyormusunuz?" sorusunu yanıtlayan Samsunluların birçoğu parti gözetmeksizin hiçbir siyasi parti temsilcisine kolay ulaşamadıklarını, seçim zamanı dışında kendilerini göremediklerini ifade etti.

ÇARE OLMUYORLAR
Rıza DİRGİL: Bir sorunumuz olduğu zaman siyasilere ulaşamıyoruz. Ulaştığımız zamanda derdimize çare olmuyorlar. Siyasileri sadece seçim zamanı görebiliyoruz. Oy istemeye geldikleri zaman bize arkadaş gibi yaklaşıyorlar ama seçim zamanı dışında hiçbiri ortalıkta yok.

SADECE SEÇİM ZAMANI…
Kenan GÜNAÇTI: Siyasilere hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Siyasilere sadece seçim zamanı ulaşılıyor. Diğer zamanlarda ulaşmak mümkün değil. Bir sorunumuz olduğu zaman kimseye iletemiyoruz.

ONLARA İLETEMİYORUZ
Seyit KABADAYI: Bir sorunumuz veya sıkıntımız olduğu zaman siyasilere iletemiyoruz. Bir siyasiye ulaşmak istesem, ulaşabileceğimi düşünmüyorum.

HABERİMİZ OLMUYOR
Arif GEÇİT: Bir sorunumuz olduğunda bunu siyasilere iletmekte zorlanıyoruz. Derdimizi anlatamıyoruz. Eskiden siyasiler şehre geldiği zaman haberimiz olurdu. Anonslar yapılır, duyurulurdu. Şimdi onu da yapmıyorlar.

TELEFONLARA BAKMIYORLAR
Cemal KUBİN: Siyasilerin hiçbirine ulaşmıyorum ve telefonlara bakmıyorlar. Seçim zamanı hep yanımızda oluyorlar ama seçimden sonra hiçbirine ulaşamıyoruz.

HALKI DÜŞÜNMÜYORLAR
Ali ÇEVİK: Bir işimiz, bir sıkıntımız olduğu zaman asla siyasilere ulaşamıyorum. Hiçbiri telefonlarına bakmıyor. Siyasilerin bize bir faydası yok. Halkı düşündüklerini zannetmiyorum. Biz onları bize hizmet etsinler diye seçtik ama ne hizmet var ne de derdimizi ileteceğimiz bir yer.

MUTLAKA ULAŞABİLİYORUM
Şerafettin GENÇ: Bir sorunumuz olduğu zaman siyasilere ulaşabiliyorum. Milletvekillerine ulaşamasam bile, il başkanlarına veya yöneticilere ulaşabiliyorum.

ESKİDEN DAHA KOLAYDI
Ahmet ÇIRAMIŞ: Ben ulaşılabilecek siyasi göremiyorum. Hiçbir siyasiye ulaşamıyorum. Eskiden ulaşmak kolaydı ama şimdi çağırsan da gelmezler.

KAPIDAN İÇERİ GİREMİYORSUN
Orhan EROL: Siyasilere ulaşmak eskiden kolaydı ama o zamanlar geride kaldı. Şimdi kapısından içeri giremiyorsun. Belli bir mevkiye gelene kadar herkes vatandaşın yanında. Mevki sahibi olduktan sonra herkes çok değişiyor.

İSTEDİĞİMİZDE ÇOK ZOR
Ayhan ŞAMLI: Bu zamanda siyasilere ulaşmak çok zor. Siyasilere sadece seçim zamanı ulaşabiliyoruz. Bir sorun olduğu zaman, istediğin zaman, istediğimiz yere ulaşmak gerçekten çok zor.

BİZİ ÇABUK UNUTUYORLAR
Yalçın BİLGİN: Siyasilere ulaşamıyoruz. Seçim zamanı geldiğinde ancak onlar bize ulaşıyorlar. Bu zamanda il, ilçe başkanı ya da yardımcısına bile ulaşmak çok zor. Bizim içimizden ve bizim oylarımızla bir yerlere geldiğini unutuyorlar.

Yasin YILDIZ