https://youtu.be/Y9vBaJjaThI

DEMİR'DEN HİZMET BEKLİYORUZ

Mehmet ILICA: Yusuf Ziya Yılmaz'ı daha başarılı buluyorum. Çünkü, Samsun halkının yanındaydı. Kent için birçok çalışma yaptı. En basiti Samsunlulara tramvay gibi bir nimeti kazandırdı. Mevcut başkan Mustafa Demir'den henüz bir şey görmedik. Eskiden bakanlık yapmasından dolayı kendisinden de çalışmalar bekliyoruz.  

EN İYİ ÇALIŞAN BAŞKANDI

Abdullah TAŞDEMİR: Yusuf Ziya Yılmaz belediyecilik anlamında çok güzel çalışmalar yaptı. Bu yüzden kendisini daha başarılı buluyorum. Samsun kötü bir durumdaydı. Samsun'da gelmiş geçmiş en iyi çalışan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'dır. Ben Mustafa Demir'in çok fazla çalıştığını düşünmüyorum. 

DEMİR AKTİF DEĞİL

Rıza ALBER: Türkiye genelinde belediye başkanlarının çalışmadığını düşünüyorum. Samsun'da da Başkan Mustafa Demir'in aktif olarak çalıştığını görmedim. Ama eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediyecilik anlamında daha başarılı çalışmalar yaptı.

BELEDİYE ÇALIŞIYORDU

Arif KOCABALTA: Belediyecilik anlamında Samsun'a birçok hizmet yapan Yusuf Ziya Yılmaz'dı. Çünkü, Yusuf Ziya Yılmaz döneminde bozuk hiçbir yolumuz yoktu. Şu an ise yollarımız çukurdan geçilmiyor. Her zaman düzenli bir şekilde çöplerimiz alınırdı. Yusuf Ziya Yılmaz döneminde  belediye çalışıyordu.  

ÇALIŞMA GÖRMEDİM

Nazmi BAKAR: Önceki dönem belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da güzel başarılara imza attı. Yeni dönemde ise kayda değer bir çalışma görmedim. 

BAŞARILI DEĞİLLER

Hasan AYDIN: Yusuf Ziya Yılmaz ve Mustafa Demir' de aynı partiden seçilmiş belediye başkanları. Ben ikisinin de başarılı olduğunu düşünmüyorum. Hatta Mustafa Demir döneminde Samsun daha da kötü oldu.  

BAŞKAN DAHA YENİ

Adem KANTARCIOĞLU: İki belediye başkanının da eksisi ve artısı var. Mustafa Demir daha yeni belediye başkanı oldu. Yusuf Ziya Yılmaz ise yaklaşık 15 sene Belediye Başkanı'ydı ve Samsun'a güzel işler yaptı. Mustafa Demir daha çok yeni umarım iyi işlere imza atar.   

HALKTAN UZAKLAR

Recep GÖRMÜŞ: Samsun'a Yusuf Ziya Yılmaz da, Mustafa Demir de bir hizmet yapmadı. İkisini de başarısız olarak görüyorum. Çünkü ikisi de halktan uzaktı. Kendi çıkarlarına göre hizmet yaptılar ya da yapmaya çalışıyorlar.  

İKİSİNDEN DE MEMNUNUM

Kadir KOYDERE: Önceki dönem belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Samsun için elinden gelen çalışmayı yaptı. Samsun'da çok fazla yapılacak bir şey kalmadı. Mevcut Başkan Mustafa Demir'de eksikleri gideriyor. Kısaca iki başkandan da memnunum. 

HİZMET GÖREMEDİM

Necati DENİZ: Uzun seneler Canik'te muhtarlık yaptım. Yusuf Ziya döneminde mahallemize pek fazla hizmet yapılmıyordu. Belki ilçe belediye başkanımız ile koordineli olmadıklarından da kaynaklanabilir. Ama Mustafa Demir mahallemizde eksik olan hizmetleri yapmaya çalışıyor. Bundan çok memnunum. 

ŞANS VERMEK GEREKİR

Sami YILMAZ: Yusuf Ziya Yılmaz, sahilleri düzenledi, şehir merkezindeki yolları yaptı. Mustafa Demir'in şu anda pek bir çalışmasını görmedim. Ama Yusuf Ziya Yılmaz senelerce başkanlık yaptı. Mustafa Demir ise daha yeni olduğu için kendisine şans vermekte gerekiyor.

EKSİKLERİ YAPTI

Şerafettin GECE: Samsun'a Yusuf Ziya Yılmaz daha çok hizmet yaptı. Şehrin ne kadar eksiği varsa hepsini belediye başkanlığı yaptığı dönemde giderdi. Yeni dönemde seçilen Belediye Başkanı Mustafa Demir'in ise bir çalışma yaptığını görmedim. 

SAMSUN'U SAMSUN YAPTI

Aydın ERİKÇİ: Samsun'u Samsun yapan Yusuf Ziya Yılmaz'dır. Yusuf Ziya Yılmaz, birçok çalışmaya imza attı. Mustafa Demir'den şu ana kadar bir hizmet görmedik. Umarım ilerleyen zamanlarda Samsun'a güzel hizmetler yapar. 

HİZMET GÖREMEDİK

Yunus SARI: Samsun'da hizmet anlamında ne gördüysek Yusuf Ziya Yılmaz'dan gördük. Bizler sahile inip çocuklarla oturamıyorduk. Yusuf Ziya Yılmaz sahil yollarını düzeltti ve onardı. Artık gönül rahatlığıyla sahile gidip oturabiliyoruz. Başkan Mustafa Demir'den henüz bir hizmet göremedik. 

GELİR GELMEZ ZAM YAPTI

Hakkı LAHÇI: Mustafa Demir'i sadece seçim zamanı gördük. Onun dışında kendisini hiçbir yerde göremedik. Bir de suya gelir gelmez zam yaptı. Yusuf Ziya Yılmaz'da İlyasköy Mahallesi'ne gelmedi ama Samsun'da güzel çalışmalar yaptı. 

YILMAZ, İYİ ÇALIŞTI

Hüseyin ÖZTÜRK: Mustafa Demir daha yeni olduğu için bir çalışmasını görmedik. Gelir gelmez suya zam yaptı. Yusuf Ziya Yılmaz ise Samsun'a güzel çalışmalar yaptı fakat son zamanlarda ondan da çok fazla hizmet göremedik. 

EN İYİ BELEDİYE BAŞKANIYDI

Cihat KARAKURT: Samsun'da gelmiş geçmiş belediye başkanları arasında en güzel işleri Yusuf Ziya Yılmaz yaptı. Sahilimizi temizledi, Samsun'a çevre yolunu kazandırdı, raylı sistemi getirdi. Kısaca Samsun'u Samsun yaptı. Ama mevcut Başkan Mustafa Demir'in bir çalışmasını görmedim. 

SADECE ÇÖP TOPLANIYOR

İrfan KÜÇÜKKAYA: Eski dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığını yapan Yusuf Ziya Yılmaz iyi kötü bir çok şey yaptı. Mustafa Demir'in ise şu zamana kadar bir çalışmasını görmedim. Büyükşehir'de sadece çöp toplanıyor. Bunun dışında bir hizmet yok. 

TEKRAR BAŞKAN OLSUN

Bayram Ali KÜÇÜKKAYA: Yusuf Ziya Yılmaz birçok hizmet yaptı. Sahillerimiz, yollarımız, çevre yollarımız yapıldı. Başkan Demir'in elle tutulur bir hizmetini görmedim. Bana, Yusuf Ziya Yılmaz'ı tekrar belediye başkanı olarak görmek ister misiniz diye sorsalar, kesinlikle isterim derim.

BİR ŞEY GÖREMEDİK

Bayram KARAOĞLAN: Samsun'a en çok hizmet Yusuf Ziya Yılmaz döneminde yapıldı. Samsun'da yolları, parkları, raylı sistemi, sahil yollarını yeniden yaptı ve Samsun halkına kazandırdı. Ama Mustafa Demir'in henüz bir çalışmasını görmedik. 

TEK YAPTIĞI ZAM

Salih ATALAY: Samsun'da Yusuf Ziya Yılmaz'ın hizmetleri daha fazla. En basiti sahilimiz çok kötüydü, sahilimizi temizledi. Raylı sistemi Samsun'a kazandırdı. Samsun'da birçok çalışma yaptı. Mustafa Demir geleli bir sene bir buçuk sene oldu ama bir hizmetini göremedik. Tek yaptığı suya zam yapması oldu. 

Esra VURAL, Yasin YILDIZ