https://youtu.be/gsf3i6caLug

HİZMET BEKLİYORUZ
Orhan İNCE: AK Parti döneminde büyükşehir belediye başkanlarımıza baktığımız zaman Yusuf Ziya Yılmaz başarılı işlere imza attı. İlçemizde yol hizmeti başta olmak üzere birçok güzellik getirdi.
Mevcut belediye başkanı Mustafa Demir henüz çok yeni kendisinden henüz bir çalışma göremedik. Ama kendisinin de hizmet yapacağını düşünüyorum.

ESİ BAŞKAN YAPTI
Eyüp ASLAN: Mustafa Demir’den bir hizmet görmedik. Samsun’da ne varsa eski dönem Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Kemal Vehbi Gül'den kalmadır. Onun dışında Samsun’a hizmet yapan yok.
ESNAFLA İÇ İÇEYDİ
Ercan CANDAN: AK Parti hükümetini belediyecilik anlamında başarılı buluyorum. Samsun'a Yusuf Ziya Yılmaz daha çok hizmet yaptı. Yusuf Bey esnafla iç içeydi. Yollarımızı parklarımızı düzenledi. Mevcut dönem belediye başkanımız Mustafa Demir ise yeni göreve geldi. Kendinin yavaş yavaş hizmet yapacağına inanıyorum.

İŞ SAHASI KURULAMADI
Bilal YILDIM: AK Parti dönemindeki büyükşehir belediye başkanlarının başarılı olduğunu düşünmüyorum. Yusuf Ziya Yılmaz yeşil alan, park ve bahçe gibi çalışmaları oldu ama şehrimizde iş sahası kurulamadı. Geleceğimiz için Samsun’da fabrikaların olması lazım.

ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
İsmail KESKİN: AK Parti döneminde belediyecilik anlamında Yusuf Ziya Yılmaz güzel çalışmalara imza attı. Şuan ki belediye başkanı Mustafa Demir’de özellikle mahallelerde elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor.

BAŞKALARDAN MEMNUNUZ
Şükrü LOKUL: AK Parti dönemlerinde Samsun Büyükşehir Belediye başkanlarının güzel hizmetler yaptığını düşünüyorum. Yusuf Ziya Yılmaz Doğu Park’ın bulunduğu yere üst geçit yaptı. Mevcut belediye başkanımız Demir ise üst geçidimize yürüyen merdiven yaptı. Kısacası tüm başkanlarımız güzel çalıştı ve çalışmaya devam ediyor.

BİR SÜRÜ VAAT VERDİ
Coşkun BOLAT: Zihni Şahin’i bir kenara koyup, Yusuf Ziya Yılmaz ve Mustafa Demir’i karşılaştıracak olursak. İkisininde çalışmalarını beğenmiyorum. Yusuf Ziya Yılmaz yol yaptı ama düzensiz bir şekilde yaptı. Şehrimizin yolları çok karışık. Mustafa Demir ise seçim zamanı bir sürü vaat verdi. Fakat gelir gelmez suya büyük oranda zam yaptı.

UFKUNU DEĞİŞTİRDİ
Kasım ARSLAN: Yusuf Ziya Yılmaz’ın belediyecilik anlamında daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un ufkunu değiştirdi. Birçok yenilik kazandırdı. Bununla birlikte Samsun’un sahilini, alt yapısını, yollarını yeniden düzenledi. Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Demir’den henüz bir şey görmedim. İlerleyen dönemde kendisinden çalışmalar göreceğimize inanıyoruz.

VATANDAŞIN KAYBI OLDU
Alaattin SEÇKİN: Eski Belediye başkanımız olan Yusuf Ziya Yılmaz şehre daha hakimdi. Çünkü kendisi uzun yıllarca karayollarında çalışmıştı. Dolayısıyla mesleği gereği Samsun’da daha planlı ve programlı çalışmalar yapıyordu. Yılmaz’ın gidişi biz vatandaşlar için kayıp oldu. Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Demir’i çok eleştiremem kendisi de elinden geldiğince bir şeyler yapıyor. Ama herkes kendi bildiği işi yapmalı.

BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİRDİ
Fatma BAYRAM: Yusuf Ziya Yılmaz’ın daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendisi halk ile içi içe tüm Samsun’u baştan aşağıya değiştiren birisiydi. Mevcut belediye başkanının henüz bir çalışmasını göremedim umarım kendisi de Yusuf Ziya Yılmaz gibi güzel çalışmalar yapar.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ