https://youtu.be/QwMl60WLt-k

DEMİR'DEN HİZMET GÖRMEDİK
Erhan KAYA: Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'da çok güzel başarılara imza attı. Atakum'dan 19 Mayıs İlçesi'ne kadar bisiklet yolu, duş alma alanları ve lavabolar yaptı. Mevcut Başkan Mustafa Demir'den henüz bir şey görmedik. Hatta otobüs seferlerini azalttı. Bu da bizler için sorun teşkil ediyor.

SAMSUN'U SAMSUN YAPTI
Vedat OLGUN: Hizmet anlamında Yusuf Ziya Yılmaz daha başarılı işlere imza attı. Samsun'u gerçekten Samsun yaptı. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den elle tutulur bir hizmetini göremedim.

DEMİR'İ VİRÜS VURDU
Rüştü KAHRAMAN: Yusuf Ziya Yılmaz döneminde Samsun'da güzel çalışmalar oldu. Yılmaz sahile, köylere, yollara ciddi çalışmalar yaptı. Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Demir kendince bir şeyler yapmaya çalışırken koronavirüs çıktı. O yüzden de bir hizmetini tam anlamıyla göremedik.

ELİNDEN GELENİ YAPTI
Ahmet ÖZCAN: Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da güzel çalışmalar yaptı. Özellikle vatandaşın sorunu olduğunda elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyordu. Başkan Demir'in bir çalışmasını henüz göremedim. Belki de ilerleyen zamanda kendisinden göreceğiz bir şeyler.

SAHİLİ TEMİZLEMİYORLAR
Mehmet AYDOĞDU: Önceki dönem ve mevcut dönemdeki belediye başkanlarını hizmet konusunda değerlendirirsek Yusuf Ziya Yılmaz'ın Samsun'a daha çok hizmeti olduğunu söyleyebilirim. Atakum'da yaşayan biri olarak mevcut Başkan Mustafa Demir'in bir çalışmasını göremedim. Her yer pislik içerisinde, sahil temizlenmiyor.

KAYDA DEĞER ÇALIŞMA YOK
Gökhan ÖZKAN: Yusuf Ziya Yılmaz şehrimizde çok uzun yıllar belediye başkanlığı yaptı. Bu süreçte de başarılı çalışmalara imza attı. Şuan ki belediye başkanı Mustafa Demir'den kayda değer bir çalışma görmedim

YILMAZ'IN KATKILARI BÜYÜK
Selami ERVERDİ: Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'u Samsun yaptı. Şehre katkısı çok büyük. Samsun için gereken ne varsa onu yaptı. Yılmaz'ın yaptığı hizmet hiçbir şekilde tartışılmaz ve ölçülemez. Mevcut Başkan Mustafa Demir için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Kendisi hem yeni hem de şu zamana kadar bir çalışmasını görmedim.

YAPARSA TEBRİK EDERİZ
Ahmet SALİMOĞLU: Hizmet anlamında Büyükşehir Belediye başkanlarını karşılaştıracak olursak Yusuf Ziya Yılmaz' ın daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Samsun'u Samsun yapan Yılmaz'dır. Spor kompleksleri yaptı, tramvayı Samsun'a kavuşturdu. Seçim olduğundan beri Samsun'da bir hizmet göremedik. Mustafa Demir'de bir hizmet yaparsa onu da tebrik ederiz.

BİR DÜZENSİZLİK VAR
Turan ÇAĞLAR: Yusuf Ziya Yılmaz belediyecilik anlamında daha başarılıydı. Mustafa Demir belediye başkanı olur olmaz su faturalarımıza zam geldi. İstihdam ile ilgili çalışmalar da yok. Samsun'da bir düzensizlik var. Yılmaz döneminde bir sıkıntımız olduğunda, belediyeye gittiğimizde bizlere yardımcı olunuyordu. Şu anda öyle bir şey yok.

YILMAZ DAHA BAŞARILIYDI
Hurşit ŞENGÜL: Mustafa Demir'in tam anlamıyla bir hizmetini göremedim. Eski Başkan Yusuf Ziya Yılmaz daha başarılıydı. Tramvayı, çevre yolunu ve sahili Samsun'a kavuşturdu. Çalışmalarından oldukça memnunum.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ