https://www.youtube.com/watch?v=FEW28-9qhes

Samsun Canlı Haber'e konuşan vatandaşların birçoğu Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden şehir merkezine gitmek istediklerinde ulaşımda büyük sorun yaşadıklarını söyledi

Samsun Canlı Haber, mikrofonlarına konuşan vatandaşlar Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden şehir merkezine giderken sıkıntı yaşadıklarını, seferler sürelerinin uzun olmasından dolayı zaman kaybettiklerini belirterek yetkililerden yardım istedi

SEFERLER ARTTIRILMALI
Oğuzhan CEYLAN: Yaklaşık yarım saattir otobüs bekliyorum. İnşallah gelir. Özellikle akşam saatlerinde bu sorun daha da büyük. Bence sefer saatleri arttırılmalı yarım saatte bir değil 10 dakikada bir gelirse daha iyi olur.

1 SAAT BEKLİYORUZ
Hasan BENGİ: Otogara gelebilmek için yarım saatte yakın bekliyoruz. Bu işe bir çözüm bulunmalı. Yarım saat veya 1 saat beklemememiz için seferler sıklaştırılabilir. Özellikle akşam saatlerinde daha çok bekliyoruz.

BÜYÜK SIKINTI
İlhan KUTBAY: Otogardan merkeze gidebilmek için en az 35 ila 40 dakika bekledim. Bu bizler için büyük sıkıntı. Hele ki bir de akşam saatlerine doğru sefer saatleri daha sıkıntılı oluyor. Bence yetkililer olaya el atıp seferleri sıklaştırmalılar.

BEKLEME SÜRESİ ARTIYOR
Mustafa DOĞAN: Otobüs seferleri tam saatlerinde geliyor. Ama otobüs seferlerinde sıkıntılar olabiliyor. Örneğin seferler çok sık olmadığından bekleme süresi artıyor. Bu yüzden otobüs seferleri arttırılabilir.

İŞE ÇOK GEÇ KALDILAR
Günay KALAYCI: Samsun Büyükşehir Belediyesi otobüs seferlerinde büyük sıkıntılar var. Örneğin bugün T1 ve T4 iptal edildi. Başka araçların geleceği söylendi. Otogarda çalışan bir çok kişi işe geç kaldı. Bence seferler arttırılmalı örneğin yarım saatte gelen otobüsün süresi 10 dakikaya indirilmeli.

BUNA ÇÖZÜM BULUNMALI
Murat CELAL: Otogara gelirken bir çok sorun yaşıyoruz. Duruşehir'de yaşıyorum ve oradan otogara gelmek için iki dolmuş değiştiriyorum. Otobüs kullanmak istesem ya çok geç geliyor yada dolu geliyor. Bizler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den bir çözüm bulmasını istiyoruz.

Esra VURAL