https://www.youtube.com/watch?v=UkC2a6WmgCo&feature=youtu.be

Valiler Kararnamesiyle merkeze çekilen Samsun Valisi Osman Kaymak'ın yarın 15.00'te Samsun Valiliği'nden ayrılacağı öğrenildi.

Son kararname ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Samsun Valisi Osman Kaymak'ın yarın 15.00'te Samsun Valiliği'nden ayrılacağı bildirildi. Vali Osman Kaymak valilik çalışanlarıyla ve basın mensuplarıyla valilik binası önünde vedalaşarak Samsun'dan ayrılacak.

ÜZGÜN DEĞİLİM
Mülkiye Başmüfettişliğine atanmayı beklemediğini aktaranKaymak, "İşlerimi düzgün yaptığımı düşünüyordum ama böyle bir atamanın olmasından dolayı da hiçbir zaman üzülmüş değilim. Şuna inanıyorum. İnsanların bir yerde içeceği suyu bitmişse bir vesileyle oradan gider. Biz Samsun'u 3 yıl boyunca çok sevdik. 3 yıl dolu dolu yaşadığımı düşünüyorum. Samsun bana çok güzel bir tecrübe oldu. Samsun'da çok dostlarım olduğunu düşünüyorum." demişti.

Son günlerde sosyal medyadan kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok memnun olan Vali Kaymak, 'Osman Baba' olarak uğurlandığı için mutluluklarını dile getirmişti.