https://youtu.be/ZyxQ2DXAFEg

Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, oğlu Emir'in koronavirüs sürecinde İtalya'dan getirilerek 14 gün boyunca kaldığı Samsun Münever Ayaşlı Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek, Kasapoğlu'na teşekkür etti.

Koronavirüsün en çok etkilediği İtalya'dan, 213 öğrenci ile birlikte Samsun'a getirilerek 14 gün boyunca KYK Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdun'da gözlem altında kalan öğrencilerden biri Emir Ateşdağlı'nın babası ünlü DJ Suat Ateşdağlı, oğlunun gözlem altında kaldığı süreçte verdiği sözü tutarak Samsun'a geldi.

ODASINI GÖRMEK İSTEDİ

Ateşdağlı, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu ziyaret ederek, oğlu Emir'in 14 gün boyunca gözlem altında tutulduğu KYK Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu'ndaki odasını da gördü. 

EVLATLARIMIZ EVİNDE HİSSETTİ

Oğlunun gözlem altında tutulduğu süreçte yetkililerin titizlikle, her ayrıntıyı düşündüklerini ifade eden Ateşdağlı, "Oğlum İtalya'dan geldiğinde çok güzel bir ortamda kaldı. Ben de gözlerimle gördüm ve gerçekten burada öğrenciler çok şanslılar. Samsun KYK ekibine böyle bir ortam yarattıkları için minnettarım. Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük bir devlet olduğunu bir kez daha gördük.  Samsun'da evlatlarımızı evinde hissettiren Samsun Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'na teşekkür ederim" dedi.

SAMSUN'DA MİSAFİR EDİLDİLER

Türkiye'de farklı şehirlerdeki üniversitelerde eğitim görürken koronavirüs salgını nedeniyle İtalya'nın Roma ve Milano kentlerinden dönemeyen 213 öğrenciden biri olan Ünlü DJ Suat Ateşdağlı'nın oğlu Emir Ateşdağlı, 25 Mart'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin girişimleriyle Türk Hava Yolları'na ait uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirilmiş, KYK Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu'nda 14 gün boyunca gözlem altında kalmıştı. 

Merve İLHAN