Üniversiteli Samsunlular grubu Samsunspor'un son transferleri ve çalışmaları hakkında görüşlerini Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına anlatıyor

Samsun Gazetesi Spor Müdürü Salim Yıldız ve Samsun Gazetesi Spor Muhabiri Mustafa Civelek'in moderatörlüğünü yaptığı yayında tüm sıcak gelişmeler görüşülecek.

ÜNİ-SAM Kimdir?

Üniversiteli Samsunsporlular ya da kısa adıyla ÜNİ-SAM, üniversiteli Samsunspor taraftarlarını tek çatı altında toplamak hedefiyle Temmuz 2013'te faaliyetlerine başlayan taraftar grubudur.

Tarihçe
Bir fikir oluşumu olarak kurulan ve tribünde konuşlanmayan ÜNİ-SAM, üyeleri vasıtasıyla çeşitli üniversitelerde stantlar açarak kendilerini ve Samsunspor'u farklı şehirlerde tanıtmaktadırlar.Samsunspor ve şehirdeki diğer kuruluşlarla temas hâlinde olan oluşum yayınladıkları bildirilerle de dikkat çekmiştir. Liselere Samsunspor ve üniversite temalı konferanslar verip köy okullarına sosyal yardım projeleri yapmışlar, ayrıca kulüp yararına fikir kongresi düzenlemişlerdir.

Forza Samsun üyeleri tarafından "Üniversiteli Samsunsporlular" adıyla resmî statüde bir dernek kurulduğundan dolayı resmiyette "1965 Üniversiteli Samsunsporlular" adını almak zorunda kalarak 18 Eylül 2019'da dernekleşmiştir. Aktif olarak 48 ilde temsilciliği bulunmakla birlikte Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun kuzey alt tribününde Şehzadeler ile birlikte yer almaktadır.