https://www.youtube.com/watch?v=0_9-TXOo39w

Sorularımızı yanıtlayan Samsunlu vatandaşların birçoğu, av sezonunun yeni açılmasına rağmen balığın bol ve fiyatların ise uygun olduğunu söyledi

Samsun Canlı Haber mikrofonlarına geçtiğimiz gün başlayan av sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsunlu vatandaşlar, sezonun yeni başlamasına rağmen özellikle palamutun bol ve fiyatlarının da uygun olduğunu söyledi.

BEREKETLİ OLSUN
Emine ANIL: Balık fiyatlarını çok uygun bulmuyorum. Bütçemize göre fiyatlar pahalı. Evde de balık tüketimimiz fazla olmadığından dolayı da balık almıyoruz. Bu sene palamutun çok olacağı söyleniyor. Sezon bol ve bereketli olur inşallah.

TEZGAHLAR DOLU
Tahsin ÖZBEN: Sezonun başlamasına çok sevindik. Balık fiyatları sezonun başı olmasına rağmen oldukça uygun. İlerleyen günlerde fiyatlar daha da düşecektir. Biz haftada en az iki defa balık tüketiyoruz. Geçen seneye göre balık tezgahları daha dolu gözüküyor.

ARTIŞ VAR
Gülen ÇAMLIBEL: Balık sezonu başladı fakat fiyatlar oldukça pahalı. Fiyatların uygun olacağını düşünürken balıkların yanından bile geçemez olduk. Geçen seneye bakarsak balık fiyatlarında bir artış söz konusu. Havalar soğuyunca fiyatlar da düşer inşallah.

FİYATLAR UYGUN
Tugay AKSU: Sezon yeni açıldığı halde fiyatlar yerinde ve uygun. İlerleyen zamanlarda daha da azalacağını düşünüyorum. Ben hem çok fazla balık tüketiyorum hem de çok seviyorum. Herkese de balık tüketmesini tavsiye ediyorum. Balık fiyatları ne kadar ucuz olursa, biz de o kadar çok balık tüketiriz.

BU SENE UCUZ
Mustafa KANSU: Balık sezonu yeni açıldığından dolayı fiyatlar şu anda biraz yüksek gelebilir. İlerleyen zamanlarda ucuzlarsae biz de daha fazla tüketiriz. Önceki senelere bakılarak bu sene fiyatlar daha uygun. Çok sık balık tüketen bir insanım. Herkese de tavsiye ediyorum. Hem ucuz, hem lezzetli hem de sağlıklı bir besin kaynağı.

BALIK TÜKETİYORUZ
İsa AKÇAM: Bazı vatandaşlara pahalı gelebilir ama sezon başı olmasına rağmen balık fiyatları bence uygun. Balık hem uygun hem de çok faydalı. Kış aylarında çok fazla balık tüketiyoruz. Sezon yeni başladığı için çok fazla çeşit yok ama ilerleyen günlerde tezgahlar çeşit çeşit balıklarla süslenecektir.

KIŞI BEKLİYORUZ
Mecit ÇAKIR: Balığı çok seviyorum fakat zaman zaman bütçemize uyum sağlayamıyor. Nerede ucuz balık varsa oradan almayı tercih ediyoruz. Havalar soğuyunca, fiyatlar daha da düşer inşallah. Herkesin kesesine uygun olursa çok iyi olur.

PALAMUT BOL
Selma SARAÇ: Balığı çok fazla severim ve tüketirim. Sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Av sezonu yeni başlamasına rağmen fiyatların çok uygun olduğunu düşünüyorum. Bu sene palamutun çok olduğunu söylüyorlar. Herkesin haftada en az 2 kere balık tüketmesini tavsiye ederim.

Esra VURAL