https://youtu.be/Q0O2Cmlya94

Samsunlu vatandaşlar, Hatay'da yaşanan ve polisin dikkati sonucunda önlenen intihar saldırısı hakkında değerlendirmelerde bulunarak, Türkiye'nin terörle mücadeleyi başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirtti

Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına, Hatay'da meydana gelen ve PKK'nın üstlendiği orman yangının sonrasında, bu kez de polisin dikkati sonucu canlı bomba saldırısının önlenmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsunlu vatandaşlar, Türkiye'nin terörle mücadeleyi başarılı bir şekilde yürüttüğünü ifade etti.

İYİ YÖNETİYORUZ
Servet ŞAHİN: Türkiye terör olaylarına karşı büyük başarılar elde ediyor. Dış güçler PKK, FETÖ ve diğer terör örgütlerini korumaya çalışsa da, biz durumu oldukça iyi yönetiyoruz.

BEBEK KATİLLERİ
İbrahim ÇAKIROĞLU: Terör Türkiye'de dağlardan şehirlere indi. Yaşam şartlarının kalitesi düştükçe terör çoğalıyor. Toplumun büyük çoğunluğu terörist olmaya meyilli. Bu insanlar bebek katilidir ve bunların dini, vicdanı hiçbir şeyi yoktur. Hatay'da yaşanan saldırıyı kınıyorum ve halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

ZARAR VERİYOR
Sevilay YAYA: PKK her geçen gün devletimize zarar vermeye devam ediyor. Ayrıca sınır kapılarımızdan her isteyen elini kolunu sallaya sallaya geçebiliyorken, bu ülkede ne canlı bomba biter ne orman yangını. Önce sicili bozuk olanların ve terörle ilişkisi olmuş veya olanların sınır dışı edilmesi gerekiyor.

YAKINDA BİTECEK
Bayram ÖZDEMİR: İnanıyoruz ki ülkemizdeki bütün terör olayları yakın bir zamanda son bulacak. Bu teröristler hak ettikleri cezayı en kısa zamanda alacak. Türkiye, terörle mücadeleyi çok iyi yönetiyor.

TERÖRİSTLERE BIRAKMAYIZ
Korhan ERTEKİN: İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu durumu çok iyi yönetiyor. En kısa zamanda terör olaylarının son bulmasını temenni ediyorum. Türkiye cennet gibi bir vatan, bu memleketi teröristlere bırakmayız.

PASİFİZE EDİLMELİ
Turgay DAMAT: Türkiye, terör olaylarına karşı daha caydırıcı ve keskin olmalıdır. Türkiye dağdaki teröristin hakkından geliyor. Fakat önemli olan içimizdeki teröristler. Buraya gelen mültecilerin büyük çoğunluğu terör faaliyetleriyle ilişkili insanlar. Ama devlet; olaylara geniş bir pencereden bakarak dışarıdaki ve içerideki teröristleri acilen pasifize etmeli.

KÖKTEN HALLEDERİZ
Ünal KAYMAK: 30-40 sene önce terör olayları daha çok yaşanırdı ve devlet konuyu kapatırdı. Şu anda devletimiz bu süreci çok iyi şekilde yönetiyor. Teröristler dışarıdan beslendikleri için bu kadar aktif bir şekilde ülkemizde faaliyet gösteriyor. Hatay'da yaşanan canlı bomba olayı ve daha öncesinde meydana gelen ormanlarımızın yanışı içler acısı olaylar. Umarım en kısa zamanda bu sorunun kökten hallederiz.

DİMDİK DURUYORUZ
Embiya EYÜPOĞLU: Türkiye, terör olaylarına karşı dimdik duruyor. Bu mücadelede devletimin sonuna kadar arkasındayım. Yıllardan beri bitmek bilmeyen terörün son bulması an meselesi. Yalnız PKK değil FETÖ'nün de hala yakalanamayan üyelerinin sonu gelecek.

ÜST DÜZEY OLMALI
Fatma PEKDEMİR: Türkiye daha iyi durumda olabilir. Terörist eylemleri bizi içten içe bitiriyor. Geçmiş yıllara nazaran bu tip örgütlere daha az fırsat veriyor, ama yine de güvenlik önlemleri daha üst düzey olmalı.

Emre ÖNCEL