https://www.youtube.com/watch?v=qZ74xTpjQeA

Termeli vatandaşlar, geçtiğimiz gün Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından temeli atılan yeni köprünün yapılmasını sevinçle karşıladı

Samsun’un Terme İlçesi'nde geçen yıl iki kere taşarak 3 köprüyü yıkan, şehir merkezi ve tarım arazilerini sular altında bırakan Terme Çayı üzerine 7 milyon TL’ye mal olacak yeni köprünün temeli Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından törenle atıldı. Samsun Canlı Haber mikrofonlarına değerlendirmelerde bulunan Termeli vatandaşlar, yeni köprünün yapılmasından memnun olduklarını ve Başkan Kılıç'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
Ali KOÇ: Terme'ye yeni bir köprü yapılması çok güzel. Aslında geç bile kalındı. Geç kalınma sebebinin ise pandemi olduğunu düşünüyorum. Başkanımız elinden geleni yapmaya çalışıyor. Terme'ye böyle bir köprü kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ederim.

DUYARLI DAVRANDI
Ahmet İNAN: Belediye Başkanımız Ali Kılıç'a temellerini atmış olduğu köprü için çok teşekkür ederim. Özellikle köprülerimiz konusunda kendisi çok duyarlı davrandı. Terme'nin yıllar önce tek bir köprüsü varken şimdi birden çok köprüsü oldu. Ulaşım, trafik açısından da vatandaşa çok kolaylık sağladı ve sağlayacak.

HAYIRLI OLSUN
Salih KİRAZ: Yeni köprümüz şimdiden Terme'ye hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşımız karşı yola geçerken zorluk yaşıyordu. Köprünün tamamlanıp bitmesiyle, vatandaşımız daha kolay bir şekilde karşı tarafa geçmiş olacak.

GÜZEL ÇALIŞIYOR
Ali CON: Yeni köprümüzün hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımız Ali Kılıç, Terme için güzel çalışmalar yapıyor. Yeni köprünün yapılması, herkes için rahatlık olacak.

GEREKENİ YAPTI
Nurten KAYA: Köprümüz selden dolayı yıkılmıştı. Çok yoğun bir alan olduğu için Belediye Başkanımız Ali Kılıç en doğru zamanda köprümüzün temelini attı. Allah devletimize zeval vermesin. Köprü, Terme için gerekli bir projeydi. Başkanımız da gerekeni yaptı. Kendisine teşekkür ederiz.

İHTİYAÇ VARDI
Yıldıray BAYRAK: Terme'nin köprüye ihtiyacı vardı. Çünkü Terme sele maruz kaldığı için ve geçen sene köprümüz yıkıldığı için vatandaş sıkıntı yaşadı. Bu nedenle sağlam köprülerin yapılmasını başarılı buluyorum.

UĞURLU OLSUN
Ahmet AVCIOĞLU: Terme'de iki tane köprümüz sel felaketinden dolayı yıkıldı. Başkanımız yeni köprünün temellerini attı ve inşallah Terme'ye hayırlı uğurlu olur. Karşıdan karşıya geçmemizi bu köprülere borçluyuz. Bu nedenle köprü çalışmasının başlaması güzel bir şey.

GÜVENLİ OLACAK
Ersin MENTEŞE: Yeni köprü Terme'ye hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önceki yıkılanlar gibi olmaz ve temeli sağlam bir köprü olur. Köprü, hem araç hem de vatandaşlar için daha güvenli olacak. Yol güzargahı kısalacak.

DAHA İYİ OLURDU
Mehmet UZUNSOY: Terme'ye yeni bir köprü kazandırılması iyi bir şey. Çünkü yapılan yerde yaya trafiği çok fazla değil trafiğin yoğun olduğu bölgeye yapılsaydı çok daha iyi olabilirdi.

RAHAT EDİLECEK
Ali Kemal NAZ: Yeni köprü umarım sağlam olur. Çünkü iki tane köprümüz sele dayanıklı olmadığı için yıkıldı. Yeni köprümüzün daha dayanıklı yapılacağını düşünüyorum. Köprü inşaatının bitmesiyle de vatandaşlarımız rahat edecek.

Esra VURAL