https://www.youtube.com/embed/SxAVMhi1VRs

Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda sayısız başarılara imza atan Samsun TOHM Tekvando takımı, hedefini olimpiyatlar olarak belirledi. Antrenör Keskin ve Yaşar, "Olimpiyatlara Samsun'dan sporcu göndereceğimize inancımız sonsuz" dedi

HERŞEY MÜKEMMEL
Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda birçok başarıya imza attıktan sonra rotasını olimpiyatlara çeviren Samsun TOHM Tekvando takımı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Müsabakalar yarın başlayacakmış gibi hazırlık yaptıklarını belirten Antrenör Engin Keskin, "Müsabaka takvimi pandemi nedeniyle henüz net değil ancak biz çalışmalarımıza yarın büyük bir turnuvaya çıkacakmışız gibi devam ediyoruz. Profesyonel bir takım çalışmalarını nasıl yürütürse bizde hafta 6 gün çift antrenmanla bu sistemde bir hazırlık süreci geçiriyoruz" ifadelerini kullandı.

İNANCIMIZ SONSUZ

Hedeflerinin olimpiyatlarda boy göstermek olduğunu söyleyen Antrenör Sebahattin Yaşar, "Samsun'un başarılı sporcularından oluşan takımımız ile hedeflerimize adım adım yürüyoruz. Bizim Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi olarak çok başarı bir grafiğimiz var. Biz Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonasında hedeflediğimiz bütün başarılara ulaştık. Tek hedefimiz kaldı. Oda olimpiyatlarda Samsun'dan sporcuların yer alması. Kısa vadede olmasa bile uzun vadede olimpiyatlara sporcu göndereceğimize inancımız sonsuz. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mustafa CİVELEK