https://youtu.be/JlYN0Sx3z7A

YILMAZ BİR ADIM ÖNDE
Murat AKSOY: AK Parti dönemlerinde hizmet ve insanlık anlamında Yusuf Ziya Yılmaz herkesten bir adım öndedir. Mevcut Başkan Mustafa Demir'den henüz bir şey görmedik. Kendisinden memnun değilim.

SAMSUN İVME KAZANDI
Ahmet FİDAN: Belediye başkanlarımız güzel hizmetler yapıyor ancak Yusuf Ziya Yılmaz döneminde şehrimiz büyük bir ivme kazandı. Belediye Evleri’nden havaalanına kadar yolları yeniden düzenledi. Mevcut belediye başkanı Mustafa Demir de yeni göreve geldi. Kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor.

FAYDALI HİZMETLERİ OLDU
Murat KAVAZ: Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da birçok işe imzasını attı. Yılmaz döneminde Büyükşehir Belediyesi, Samsun merkeze ve Tekkeköy’e faydalı hizmetleri oldu. Mevcut Başkan Mustafa Demir’in bir çalışmasını görmedim.

BAŞARILI BULMUYORUM
Mehmet YAYLA: AK Parti döneminde başkanlık yapan Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’da çok güzel çalışmalar yaptı. Tekkeköy’de de yolların yenilenmesi ile ilgili çalışmalar yaptı. Aynı partiden olan ve mevcut Başkan Mustafa Demir dönemini başarılı bulmuyorum. Henüz bir çalışmasını görmedim.

KÖY OLMAKTAN ÇIKARDI
Necati KILLI: Yusuf Ziya Yılmaz vatandaşı düşünerek, çok güzel çalışmalar yaptı. Belediye Başkanımız Hasan Togar ile birlikte, Tekkeköy’ü köy olmaktan çıkardı. Mevcut belediye başkanı Mustafa Demir'in vatandaşı düşünerek bir hizmet yaptığını görmedim.

BAŞKANLARDAN MEMNUNUM
Mümin ORUÇ: Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'in hem de Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın çalışmalarını beğeniyorum. Eski dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz da çok güzel çalışmalar yaptı. Kısacası belediye başkanlarımızdan memnunum.

ŞEHİR İÇİN BÜYÜK BİR NİMET
Ahmet ÇOBAN: Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'a birçok hizmet yaptı. En büyük hizmetlerinden biri ise yol oldu. Samsun'dan Çarşamba Havalimanı'na kadar insanlar artık rahatlıkla gidebiliyor. Bu durum vatandaşlar ve Samsun’a gelenler için büyük bir nimet. Mevcut Başkan Mustafa Demir henüz çok yeni. Seçimden bu yana bakıldığında kendisinin pek fazla çalışmasını görmedim.

UMARIM SÖZÜNÜ TUTAR
Muzaffer ŞAHİN: Eski dönem belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın güzel çalışmaları vardı. Mevcut Başkan Mustafa Demir’in henüz bir çalışmasını görmedik. Demir, başkan olmadan önce seçim vaadi olarak Tekkeköylü dolmuş esnaflarına söz vermişti. Umarım sözünü tutar.

TEKKEKÖY'E ÇALIŞTI
Kemal ORUÇ: Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’a ve Tekkeköy'e güzel hizmetler yaptı. Mevcut Başkan Mustafa Demir ise göreve yeni geldi. Hizmetleri yeni yeni görülmeye başlandı. Umarım başarılı olur.

BAŞARIYA İMZA ATTI
Hasan KARMİL: AK Parti dönemindeki başkanları başarılı buluyorum. Yusuf Ziya Yılmaz çok güzel başarılara imza attı. Samsun’u ciddi anlamda geliştirdi. Mustafa Demir daha yeni seçildi. Çok ciddi çalışmalarını görmesek de elinden geleni yapmaya çalışıyor.

GÜZELLEŞTİREN KENDİSİ
Turan ÜNLÜ: Büyükşehir Belediye Başkanı olarak en iyi hizmeti Yusuf Ziya Yılmaz yapmıştır. Tekkeköy İlçesi'nde yolları daha güzelleştiren kendisidir. Mevcut Başkan Mustafa Demir göreve yeni geldi. Kendisinden de güzel hizmetler bekliyoruz.

ÇALIŞMALAR YETERSİZ
Ömer KARMİL: Mevcut Başkan Mustafa Demir’den önce belediye başkanlığı yapan Yusuf Ziya Yılmaz’ın önemli çalışmaları oldu. Fakat hem Mustafa Demir'in hem de Yusuf Ziya Yılmaz'ın işsizliği çözme adına bir şey yaptığını düşünmüyorum.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ